מקלידים בחיפוש-מידע מערכת-ואיפה בהגדרות בודקים איזה ווינדווס מותקן על המחשב?
זה לא שציר הזמן מימין שלמאל, פשוט כל התוכנה מותקנת הפוך, כדי ללחוץ על התפריט מצד ימין אתה צריך לקחת את העכבר צד שמאול, כאילו אפקט המראה....אני דווקא הסתדרתי עם זה בהתחלה.
אבל מה ששבר אותי זה שבמדיה פלייר ציר הזמן למטה הוא מימין משמאל ולא משמאל לימין כמו שהתרגלתי מגיל אפס.
באותו רגע החזרתי לווינדוס 10.
כאן יש הסבר מפורטאיך מחזירים?
ישבתי קצת על 11.ובכללי איזה באגים משמעותיים יש בווינדוס 11?
לא צריך שום תוסף!בגדול מה שהפריע לי שלא מתאפשרת גרירה בין חלונות, אבל הבנתי שיש איזה תוסף או משהו כזה שמסדר את זה.
מי שרוצה להחזיר את שורת ההתחל הישנה (כולל אפשרות להוזזה לכל צדדי המסך) וכן את הסרגלים כמו ווינדוס 7/10לא צריך שום תוסף!
כנראה זה תוקן ועודכן...
כי עכשיו בדקתי ואין שום בעיה בזה.
מה הכוונה?שימו לב שצריך מחשב תומך.
במחשבים ישנים יש בעיה לשדרג את המערכת לווינדוס 11. זה ייצור בעיות, איטיות וכו' אם הם לא בנויים לכך.מה הכוונה?
לאואגב-
מישהו יודע אם שילמתי לטכנאי שיתקין לי מערכת הפעלה ברישיון מלא אני אמורה לחדש אותו מתישהו?
אז איך יתכן שהוא כל הזמן מבקש ממני לחדש רישיון?לא
רק כשתרצי להתחדש בווינדוס מתקדם יותר
ניתן לבדוק עם התוכנה הזאת (בעברית):שימו לב שצריך מחשב תומך.
אז תסתכלי כאןהוא לא נותן לי להוריד את האפליקציה...
זה מה שמופיע לי כל הזמן בצד המסך
צפה בקובץ המצורף 1257843
ובהגדרות אי אפשר לשנות כלום כי הוא דורש לחדש רישיון..
והטכנאי נעלם..
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים