נכוןבצק שמרים שהיה בחוץ כל הלילה (שבע שעות)
לזרוק, נכון?
המון זמןכמה זמן מחזיק יין מתוק פתוח במקרר?
לדעתי אפשר. רק תטפחי עליו קצת כדי שירד הנפח.בצק לחלות - מוכן, תפח כבר שעתיים.
אפשר לשים במקרר ולאפות לסוף הצום? (את הרוב אפיתי, חלק קטן אני רוצה שיהיה טרי)
מישהי ניסתה?
עדיף להוציא מהמקרר כ3/4 שעה לפני האפיה שיתחמם קצת חזרהבצק לחלות - מוכן, תפח כבר שעתיים.
אפשר לשים במקרר ולאפות לסוף הצום? (את הרוב אפיתי, חלק קטן אני רוצה שיהיה טרי)
מישהי ניסתה?
לדעתי כן. רק באפיה תשימי לב אולי זה יצרוך פחות זמן...הצילווו
שמתי להתפחה בתנור בצק לרוגלך
אממה, מישהו הדליק את התנור
התחתית הספיקה להחרך, שאר הבצק רק להתחמם מאוד.
שווה משהו הבצק שנשאר? להמשיך בתהליך?
כןהכנתי בצק ללחמניות ובצק לעוגיות תמרים ואז נגמר לי הכח ....
המתבגרת המתוקה שלי מרגישה יותר טוב בצומות ועזרה להשלים את המלאכה.
הבעיה הקטנה היא שכנראה הוציאה לפני הזמן את שניהם, העוגיות לא נאפו באמצען והלחמניות מלמטה .
יש מצב לשפר את המצב בהחזרה לתנור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכח
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: