SOS מטבח

אילה ג

משתמש פעיל
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
וכל מי שיודעת
יש לי במקפיא עוגות שאפיתי ואני רוצה לדעת איך הכי טוב להפשיר אותן:
1. עוגת גבינה עם ביצים לא מופרדות, המתכון הוא :
למטה ביסקוויטים טבולים בחלב, מעל זה תערובת של ביצים גבינה שמנת חמוצה פודינג סוכר אולי גם קורנפלור,
חצי ערבתי עם שוקולד חלבי לעיגולים חומים.
זה מוקפא בתבנית ח"פ עם ניילון נצמד ונייר כסף.
איך הכי טוב להפשיר כזו עוגה שיהיה לזה טעם טרי ולא יפריש נוזלים?
2. עוגה בחושה גם עם ביצים לא מופרדות, אלא הקצפתי אותן שלימות הרבה זמן.
בל זה לא בקופסא או תבנית אלא קשור ב - 2 שקיות.
3. חוצמזה, עוגות שכבות כלמיני.
אני צריכה את זה ליום שישי ולפורים.
4. אם מישהי יודעת איזה סלטים אפשר להכין מראש ולהקפיא עבור פורים.

תודה רבה רבה!!!!!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
וכל מי שיודעת
יש לי במקפיא עוגות שאפיתי ואני רוצה לדעת איך הכי טוב להפשיר אותן:
1. עוגת גבינה עם ביצים לא מופרדות, המתכון הוא :
למטה ביסקוויטים טבולים בחלב, מעל זה תערובת של ביצים גבינה שמנת חמוצה פודינג סוכר אולי גם קורנפלור,
חצי ערבתי עם שוקולד חלבי לעיגולים חומים.
זה מוקפא בתבנית ח"פ עם ניילון נצמד ונייר כסף.
איך הכי טוב להפשיר כזו עוגה שיהיה לזה טעם טרי ולא יפריש נוזלים?
2. עוגה בחושה גם עם ביצים לא מופרדות, אלא הקצפתי אותן שלימות הרבה זמן.
בל זה לא בקופסא או תבנית אלא קשור ב - 2 שקיות.
3. חוצמזה, עוגות שכבות כלמיני.
אני צריכה את זה ליום שישי ולפורים.
4. אם מישהי יודעת איזה סלטים אפשר להכין מראש ולהקפיא עבור פורים.

תודה רבה רבה!!!!!!
עוגה שמופשרת תמיד תפריש נוזלים זה בלתי נמנע
רק חייבת להזהיר שביצים חיות מופשרות צוברות חיידקים במהירות אדירה ולכן מוטב להגיש חצי קפוא
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא, זו עוגת גבינה אפויה!
אויש טעות שלי
תפשירי במקרר בקופסא אטומה. אם הקפאת עם איטום קפדני לא יהיה לזה טעם של מקפיא
אם אפשר להניח נייר סופג בתחתית/בשולי זה יקלוט חלק מהנוזלים
 

אילה ג

משתמש פעיל
אויש טעות שלי
תפשירי במקרר בקופסא אטומה. אם הקפאת עם איטום קפדני לא יהיה לזה טעם של מקפיא
אם אפשר להניח נייר סופג בתחתית/בשולי זה יקלוט חלק מהנוזלים
אז אני מבינה שלא טוב בתנור,
זה לא רק הטעם של המקפיא, חשוב לי גם המרקם.
ועוגה בחושה עם ביצים מוקצפות שלימות - איך עדיף להפשיר?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אז אני מבינה שלא טוב בתנור,
זה לא רק הטעם של המקפיא, חשוב לי גם המרקם.
ועוגה בחושה עם ביצים מוקצפות שלימות - איך עדיף להפשיר?
בתנור ודאי שלא!
רק במקרר. הן גם אמורות להישאר קרות ולהיות מוגשות קרות
בחושה מפשירים בטמפ' החדר
 

אילה ג

משתמש פעיל
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
 

שקדי

משתמש מקצוען
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
יש אשכול (או יותר) על הקפאת סלטים.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
אין לי נסיון עשיר בהקפאות אבל יודעת שעוגות פרי פחות טובות בהקפאה.
ממרחי חצילים ללא מיונז, פסטו וטחינה אפשר להקפיא חופשי
וגם מטבוחה.
 

אילה ג

משתמש פעיל
יש אשכול (או יותר) על הקפאת סלטים.
חיפשתי הרבה, לא מצאתי, מישהי יודעת איפה האשכול הזה?

@ה. בקר @רוחי בלבוחי
יודעות לענות לי על זה? אני צריכה דחוף להיום:
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
 

מיהו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
האם אפשר להקפיא
סלט תירס עם פטריות
סלט קוביות בטטות מטוגן
סלט חצילים עם פלפלים
סלט זיתים ברסק עבניות

אשמח לתשובה דחופה
ואם א"א להקפיא
כמה זמן עמוד במקרר?
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
העני, אני רוצה להכין את הפשטידה של הבצל והפטריות כפשטידות אישיות, לכמות של 25 איש.
בכמה אני צריכה להכפיל את הכמות?
תודה מראש!
 

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עזרה דחופה-
הכנתי מתכון עם גנאש ונשארה לי כמות גדולה מהגנאש(שמנת מתוקה מומסת עם שוקולד). האם ניתן להשתמש איתו בתור מילוי לאוזני המן? כלומר שייך בכלל להכניס אותו לתנור?
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
עזרה דחופה-
הכנתי מתכון עם גנאש ונשארה לי כמות גדולה מהגנאש(שמנת מתוקה מומסת עם שוקולד). האם ניתן להשתמש איתו בתור מילוי לאוזני המן? כלומר שייך בכלל להכניס אותו לתנור?
זה המילוי הכי טעים אבל תלוי כמה נוזלי זה.
חייב להיות עומד בפני עצמו בטמפ חדר אחרת ינזול
 

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אוקי כנראה שאנחנו מדברים על משהו אחר, כי אלו התוצאות::D
IMG_20230307_090051.jpg


זה כשהכנסתי לתנור... אולי את מתכוונת לזלף את הגאנאש אחרי האפייה של הבצק של האוזן המן?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אוקי כנראה שאנחנו מדברים על משהו אחר, כי אלו התוצאות::D
צפה בקובץ המצורף 1332849

זה כשהכנסתי לתנור... אולי את מתכוונת לזלף את הגאנאש אחרי האפייה של הבצק של האוזן המן?
מהניסיון שלי - מילוי עובר טוב.
מה שמן הסתם קרה פה זה שהאוזן לא נסגרה מספיק הדוק.
זה דבר שקורה עם מילויים שונים.
 

אילה ג

משתמש פעיל
@ה. בקר @shira bira
יכולות לעזור לי דחווף
אני באמצע להכין פרלינים,
ממיסה שוקולד לבן עם חמאת קקאו, ניסיתי ביחס של 100 שוקולד ל - 10 גר' חמאת...
ומאוד סמיך, לא נוזלי, הוספת עוד קצת חמאת ולא עוזר,
מה לעשות?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה