תקלה בUSB

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך יכול להיות שלא ניתן להסיר?
זה תלוי במחשב בד"כ ולא בתוכנה..
אולי צריך קוד להסרה

הם עשו עבודה ממש רצינית על זה, ללמד לקח את מי שמנסה לפרוץ...
עד לא מזמן הייתי מכניס בקלות קוד הפעלה, וכעת הם חוסמים גם את זה...

• הוסף לסימניות
הם עשו עבודה ממש רצינית על זה, ללמד לקח את מי שמנסה לפרוץ...
עד לא מזמן הייתי מכניס בקלות קוד הפעלה, וכעת הם חוסמים גם את זה...
אגב, סתם מעניין, איך פורצים?
זה משהו קל או מורכב?

• הוסף לסימניות
אגב, סתם מעניין, איך פורצים?
זה משהו קל או מורכב?

די פשוט, הורדתי בעבר תוכנה שהיו בה מפתחות לתוכנה, כיום הם עלו על זה, אבל אני בטוח שהפורצים מצאו דרך חדשה,
אין לזה סוף לפריצות, כל הזמן פורצים, והחברה מהצד שלה כל היום רודפת אחרי הפריצות... כך לענ"ד ומההתעסקות שלי...

• הוסף לסימניות
די פשוט, הורדתי בעבר תוכנה שהיו בה מפתחות לתוכנה, כיום הם עלו על זה, אבל אני בטוח שהפורצים מצאו דרך חדשה,
אין לזה סוף לפריצות, כל הזמן פורצים, והחברה מהצד שלה כל היום רודפת אחרי הפריצות... כך לענ"ד ומההתעסקות שלי...
מעניין...

• הוסף לסימניות
זהירות AVAST תוכנת אנטי וירוס שהייתי משתמש בה (הייתי פורץ אותה),
בפעם האחרונה כבר לא הצלחתי, הם למדו לחסום את המשתמשים (לדעתי, בכל מצב),
והכי מבאס שהם תוקעים את התוכנה ואי אפשר למחוק אותה יותר מהמחשב...
בקשר לזה, תמיד (אולי לא תמיד אבל לפני שנים טובות) הגירסה החינמית שלהם היה אפשר להתקין ואחרי תקופת הנסיון זה היה ננעל והיה צריך קוד בשביל להסיר, אך ודאי שאפשר להסיר עם תוכנות יעודיות במצב בטוח,
הרבה פריצות עובדות דווקא עם הגירסה שבשבילה תכנתו אותה.. כך שכנראה אתה מנסה לפרוץ עם פריצה לא טובה.

צריך דבר ראשון להסיר אותה מהמחשב!! אם היא עדיין מותקנת ולא עובדת זה אומר שאין לך אנטי וירוס במחשב כיון שהדיפנדר גם מנוטרל..

אם יש לך ווינדוס 10, הדיפנדר לרוב מספיק. [במיוחד אם יש סינון ואם טיפה זהירים] ולא צריך לחפש אחרי כל האנטי וירוסים האלו ולפרוץ וכו'..

• הוסף לסימניות
1591355862518.png

לדעתי מצבי מצויין, סרקתי את הכרטיס.... האנטי וירוס מעודכן (עוד לפני שעלו על הרעיון לחסום בדרך החדשה שלהם)

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 664479

לדעתי מצבי מצויין, סרקתי את הכרטיס.... האנטי וירוס מעודכן (עוד לפני שעלו על הרעיון לחסום בדרך החדשה שלהם)
האנטי וירוס שיש לך הוא בכלל לא בגדר אנטי וירוס....... כלומר אתה חייב דחוף להסיר אותו ולהתקין משהו שראוי שיקראו לו אנטי וירוס.... וד"ל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האנטי וירוס שיש לך הוא בכלל לא הגדר אנטי וירוס....... כלומר אתה חייב דחוף להסיר אותו ולהתקין משהו שראוי שיקראו לו אנטי וירוס.... וד"ל

אתה אוהב להיות מסתורי אה? לדעתי AVAST אחת התוכנות הטובות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה אוהב להיות מסתורי אה? לדעתי AVAST אחת התוכנות הטובות...
לדעתי ולדעת רבים אתה טועה... ולצערי בגדול!! תלמד כלל חשוב בחיים שלך "חינם שווה חינם" אנטי וירוס שכזה גם בחינם לא הייתי מתקין אותו....! וד"ל

• הוסף לסימניות
לדעתי ולדעת רבים אתה טועה... ולצערי בגדול!! תלמד כלל חשוב בחיים שלך "חינם שווה חינם" אנטי וירוס שכזה גם בחינם לא הייתי מתקין אותו....! וד"ל

הוא מותקן בתשלום, יש להם אלפי לקוחות, תבדוק...
התוכנה שהעלת לא עזרה לי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היא הייתה בחינם.

תלמד כלל חשוב בחיים שלך "חינם שווה חינם"

מכל מלמדי השכלתי, וד"ל...

גם הPremier שלהם לא טוב. אם מתקינים אנטיוירוס חינמי אז רק Kaspersky ואם בתשלום אז Eset.

תודה, אקח לתשומת ליבי... בסה"כ אני מסתדר מצויין איתה, אז לא נראה לי שאני הולך להוציא כסף על אנטי וירוס חדש...

• הוסף לסימניות
מכל מלמדי השכלתי, וד"ל...

תודה, אקח לתשומת ליבי... בסה"כ אני מסתדר מצויין איתה, אז לא נראה לי שאני הולך להוציא כסף על אנטי וירוס חדש...
מחשב בלי אנטי וירוס נורמאלי זה כמו ביתי בלי גג. וד"ל. ולגבי התוכנה שלי, כבר ציינתי בפירוש שזה עובד קצת יותר מחמישים אחוז. כנראה שאתה מ-40 הנותרים. לצערי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בס"ד, יצרתי ממשק נוח ליצירת לוח שנה עברי עם התאמה אישית,
לעת עתה, אפשר להוסיף כיתוב (ימי הולדת וכד'), להעלות תמונה לכל יום, וכן תמונה ראשית לחודש.
זה עדיין באמצע עבודה, אני כבר מפרסם בשביל לקבל הערות והארות.
הנה קישור לאתר,

הוראות:
1. אפשר לבחור תמונת רקע ללוח שנה
2. לכל חודש ניתן לתת תמונה ראשית
3. בכל יום ניתן להוסיף תמונת רקע ליום, וכן כיתוב (אם יש יותר מאירוע אחד, אפשר פשוט לרדת שורה)
4. בסיום, מקליקים על הכפתור "להורדה"
זה פותח את חלונית ההדפסה,
שימו לב: יכול לקחת זמן עד שזה נטען, תלוי בכמות התמונות שהעליתם, אפי' כמה דקות!
הנה צילום מסך של ההגדרות בחלונית ההדפסה.
1759872841572.png

כאמור, אני אשמח מאוד להערות והצעות.
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  1  פעמים
למעלה