תנור אפייה תנור מולר מאושר עד

• פותח הנושא nori
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תעדכני מה נתנו לך שרות
גם לי כפתור אחד מתנתק כל הזמן.

מעבר לזה התנור טוב, אפיתי איתו המון פשטידות, ירקות , עופות, דגים - יצא מעולה
השתמשתי עם טורבו כך ששמתי 2 קומות בכל פעם (8 תבניות אינגליש קייק) (בחמץ אני עושה 3 קומות כל פעם)
החלל הפנימי של התנור קטן מתנור סטנדרט. למרות שחיצונית הם אותו גודל (וצריך לקחת בחשבון את ענין הניידות והאכסון)
ונראה, ומרגיש פחות איכותי מכל תנור סטנדרט של אלף ++ ש"ח (2 זכוכיות בדלת ולא 3, לדוג'.)
על הכפתורים אני הכי פחות מתרגשת הזמנתי מאלי אקספרס כפתורים אוניברסליים וזהו. אחליף את כולם. יותר מעצבן אותי התקלה המוזרה שאני מכבה תנור וממשיכה לשמוע מאוורר עובד. זה מוכר לך?
מעצבן גם שיש תא קטן וזו תבנית יותר צרה מהסטנדרט והם נותנים רק תבנית אחת . קשה להסתדר עם תבנית אחת.

• הוסף לסימניות
קנינו תבנית רגילה ובעלי דפק את השוליים בשני הצדדים קצת פנימה וזה נכנס מצוין.

• הוסף לסימניות
יש לי תנור של בוש וגם אצלי המאוורר עובד עד שהתנור מתקרר, חשבתי שכך אמור להיות אני טועה וזה תקלה?
יותר מעצבן אותי התקלה המוזרה שאני מכבה תנור וממשיכה לשמוע מאוורר עובד. זה מוכר לך?

• הוסף לסימניות
יש לי תנור של בוש וגם אצלי המאוורר עובד עד שהתנור מתקרר, חשבתי שכך אמור להיות אני טועה וזה תקלה?
כך זה בכל התנורים שאני מכירה גם היקרים מאד. התנור מקרר את עצמו ע"י אוורור אחרי הכיבוי.

• הוסף לסימניות
טוב לדעת. אז זו לא תקלה טעיתי.
ממש לא מכירה את זה מדלונגי.
אז בינתיים רק הכפתורים דפוקים. מתפרקים כך הזמן אז הזמנתי כפתורים אחרים.
נקווה שהתנורים ישרדו תקופה ארוכה כי קניתי אותם לכל השנה מבחינת אפייה כרגע הכל מעולה
יש לי תנור של בוש וגם אצלי המאוורר עובד עד שהתנור מתקרר, חשבתי שכך אמור להיות אני טועה וזה תקלה

• הוסף לסימניות
לאמא שלי יש את התנור כבר שנתיים
האפייה לא ממש אחידה,
עוגות גבינה ופחזניות לא נאפות טוב בכלל

המאוורר אכן נשאר דולק לקרר את עצמו

• הוסף לסימניות
יש עדכון בדיוק מבררת עכשיו
אשמח לכל מידע
אז ככה,
דבר ראשון אכתוב שבגדול מרוצה במיוחד ביחס למחיר,
אבל! הוא לא אופה כל כך טוב טורטים, החום שלו יחסית נמוך, 200 זה כמו 180,
אפייה לוקחת יותר זמן ביחס לדלונגי שהיה לי בעבר,
הטורבו שלו לא ממש נקרא טורבו, לא משתמשת בו בכלל כי האפייה איתו ארוכה מידי,
הדלת רק 2 דפנות מאוד חמה בשימוש צריך להזהר עם ילדים קטנים
הכפתורים שלו פלסטיק מתפרקים מייד, החלפתי למתכת אוניברסלים מאלי אקספרס
התבניות שלו יותר קטנות מהסטנדרט ומקבלים רק תבנית אחת ,

• הוסף לסימניות
יש לי אותו כבר שנתיים לבשרי, והוא מצוין. אולי משך האפיה קצת יותר ארוך, אבל לא משמעותי, אז אני אופה עוד קצת זמן, לא נורא! מחיר מעולה, ואם ילך אז לא נורא, בכזה מחיר... לחטוף!!!

• הוסף לסימניות
קניתי לפסח האחרון והמשכתי לשימוש יום חול
אז חצי שנה זה לא הרבה
אבל בינתיים זה מצוין
הכפתורים גם מצוינים
אופה חלות טורט וכל העוגות מעולה
התנור הקודם שלי היה מאוד ישן אז אין לי השוואה

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שנתיים וחצי בפסח שני תנורים והשארתי אותם לכל השנה והם ממש מעולים,
והשנה בפסח קניתי עוד אחד אבל חוץ מהמראה החיצוני הוא היה שונה לגמרי ונראה הרבה פחות איכותי, יותר קטן בתוכו, ודלת מתחממת, מבחינת איכות אפיה אני לא יודעת כי השתמשתי בו רק בפסח.
ועכשיו באושר עד ראיתי שהביאו תנורים בכלל של חברה אחרת

• הוסף לסימניות
יודעים על תנורים כרגע באושר עד? מומלץ?

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג את תנורי מולר, כעת?
תודה

• הוסף לסימניות
מניסיון של חבר קרוב
לא שווה את הכסף
עדיף להביא יד שנייה משהו איכותי או מלמסירה של מותג נורמלי

תדמייני שלוש שעות לפני שבת את מכניסה עוגות או חלות לתנור ואופסס...
לא נעים
לא שווה

• הוסף לסימניות
הקפצה
יש עכשיו בנטו חיסכון מולר.
יש לכם מושג איזה דגם יש לכם?
הדגם הנכחי-air fryer ebp56ecg

• הוסף לסימניות
אחרי שנתיים עם התנור אני שוקלת להחליף
אני ממשיכה להשתמש אבל הוא כבר לא משהו
לוקח יותר זמן לבשרי תפוא ודגים
האפיה הפשוטה די בסדר

אבל אנחנו משפחה ברוכה ב"ה אולי למשפחה שלא משתמשת הרבה זה כן בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה