- הוסף לסימניות
המצב בארץ שונה מאוד מאירופה, גם השינוי בין השיא לשפל, וגם נושא הזמנת המקומות מראש.@אור אורות קראתי בעיון רב את הודעתיך.קודם כל הערה אחת אני חושב שבאוסטריה אין תחרות ברכבות כי obbשולטת שם זה היה המצב כשהייתי שם לפני שנה אולי המצב השתנה בכל מקרה אז הסלוטים השווים היו שלהם.
ולגופו של עניין בשביל לעשות כזה מהפכה לכאורה מדינה קטנה כמו שלנו שאין כל כך אפשרויות לא ממש בנויה לזה.
באירופה הקווים שאתה יכול לעשות זה בלי סוף גם כי אין גבולות וגם כי יש הרבה יותר אנשים ואז זה מוזיל את המחיר וחוזר חלילה.לדעתי מה שאתה מציע מבחינה טכנית הוא כנראה אפשרי ולפחות שווה בדיקה כי בסוף אם זה עובד באירופה זה צריך לעבוד בארץ ולא דיברת על חברת flixbusשמזכירה את שיטת הטיסות שאתה יכול לקנות כרטיס מוקדם במחיר זול אפילו מצחיק ואפשר לבטל בחינם רק חשוב לומר שלדוגמא באוסטריה המחיר יקר משעמותית מכאן לדוגמא נסיעה מווינה לברסטלאבה יעלה 12 יורו אבל יש אפשרויות להוזיל. בכל מקרה צריך ליסוע לשם כדי להיווכח @אופקים 1 אני מאמין שיש לפקידים פה תפיסה שהמדינה חייבת למשוך בחוטים ולא לבצע הפרטות מרחיקות לכל בטח לא ברכבות.
אבל לסיכום חייבים לומר אם זה עובד באירופה טוהב וזה עובד זה יכול לכאורה לעבוד גם בישראל!
וזאת הסיבה שאגד ביקשו לצאת מקווים כמו קווי אשדוד ירושלים, כי הקו עם שינוי גבוה, והוא קשה לתפעול מה שהופך אותו לפחות כלכלי.
אני כמובן חושב שהמערכת זקוקה לשינוי, ויש צורך במכרזים שמתמרצים את הזוכים להיות יותר טובים, אבל לא שיעשו גימיקים לשיפור השירות, אלא שיתנו באמת שירות טוב יותר
הנושאים החמים