הכל בטוב טעם. אסתטיקה משובחת ומאכלי גורמה.
אפשר מתכון לבשר המפורק?
אפשר מתכון לבשר המפורק?
תודה,הכל בטוב טעם. אסתטיקה משובחת ומאכלי גורמה.
אפשר מתכון לבשר המפורק?
הלחמניות היו קטנות ממש, למעשה - כמעט לא נשאר מהפוקצ'ות, ולכן גם אין הרבה תוספת של פחמימה.רציתי לשאול-
האם הפוקצה לא מיותרת? גם לחמניה אישית , גם לחמנית באן.
אולי בגלל שהכל תאוה לעיניים הכל נאכל גם כששבעים
באיזו תבנית הכנת את הלחמניות האישיות?
מילון, אננס, קיוימה שמת בשיפוד פירות? הכל מושלם!
בבקשה -אשמח למתכוניל שת מנות אחרונות
המפות- ירוק זית
שאלהכלי ההגשה אמיתיים, היתר- חד פעמי
הרב הכנתי לבד, מלבד סלט חסה, סלט כרוב ואורז. בהכנות ביום האירוע ובהגשה - היתה לי עזרה.
הכנתי בשלבים, בערך פעם בשבוע במשך שבועיים-שלוש, בהכנות המקדימות עזרה לי ביתי בת ה-13, ביום האירוע הגיעו 2 נערות בוגרות לעזור. בהגשה - היתה עזרה של 2-3 נשים.
בעקרון- משתמשים בסלסלת אידוי, כאן זה מתכון פטנט, מכינים במחבת רגילה עם מכסה.
בדיוק!שאלה
קודם מטגנים מצד אחד ואח"כ מוספים 100 מ"ל מייל ומבשלים?
איך אפשר ליצור איתך קשר?המפות- ירוק זית
קניתי, בחנות בדים - זו קטיפה ערבית.
אפשר להשאיל ממני.
יש לי גם בצבע ורוד עתיק.
כתבי לי את המייל שלך...איך אפשר ליצור איתך קשר?
אשמח לדעת מה זה התיבול הזהפרגיות על הגריל בתיבול הבית
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!