דרוש מידע שירות לקוחות קידי שיק

• הוסף לסימניות
שלחתי להם מייל מאיים על פרסום ברשתות חברתיות והפורום להגנת הצרכן וגם עם זה לקח להם 5 ימים להגיב...
אני לא מעוניין לאיים אלא לבצע אני בודק שיש שטח בוער על זה
ומסקרנות מה ענו לך אחרי5 ימים

• הוסף לסימניות
שילמתי על קניה בגיפטא. חצי מההזמנה לא הגיעה עקב חוסר אבל לא זיכו לי את הגיפטא בחזרה.
שלחתי פעמיים ללא תגובה. בפעם השלישית איימתי ואז ענו שביקשו מגיפטא לבצע החזר. מסתבר שהיום ביקשו (ככה מופיע לי באתר של גיפטא)

• הוסף לסימניות
אין להם שירות!!!
פח אשפה של חנות
לא שירות בחנות ולא שירות לקוחות
שקרנים!!!!
אני לא קונה שם!!!!!
הלוואי ומישהו יעשה עם זה משו
אז איפה כן קונים? תכלס יש להם הכי הרבה סניפים ומגוון. יש לי בנות גדולות שאני צריכה את החנויות החרדיות בדווקא וגם יש גיפטא מהייטקזון שנותן לי שם הנחות. אבל באמת מבאססססססס

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח לתפוס אותם
שוקל לתבוע אותם על שירות מזעזע
מרגישים ששולטים וזה נמאס עליי
רק לדייק:
אין מה לתבוע על יחס מזלזל/הרגשת שליטה/חוסר שירות/אי מתן מענה או כל דסר אחר שקשור לזה.
תביעה ב 95 % מהמקרים זה על נזק ממשי שנגרם לך.

מה שאפשר לעשות זה במקרים הנ"ל, תלוי-
אם יש מוכר /סניף בעייתי, ניתן תמיד לפנות לדרג שמעליו (הנהלה, שירות לקוחות) לתלונה וטיפול בעובד.
אם כל החנות/הרשת בעייתית, אפשר להתלונן ברשות להגנת הצרכן -רק במידה שהם עשו משהו לא חוקי!
אם אני בעל חנות וכל מי שנכנס אני עושה לו פרצוף 'תשעה באב' ומסביר לו בארוכה שאני לא יודע איפה הפריטים נמצאים, וכשהוא בא לשלם אני שקוע ב"ה' ירחם".... הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה להפסיק לקנות אצלי.
אה.... וגם לפתוח אשכול בפרוג.......

• הוסף לסימניות
רק לדייק:
אין מה לתבוע על יחס מזלזל/הרגשת שליטה/חוסר שירות/אי מתן מענה או כל דסר אחר שקשור לזה.
תביעה ב 95 % מהמקרים זה על נזק ממשי שנגרם לך.

מה שאפשר לעשות זה במקרים הנ"ל, תלוי-
אם יש מוכר /סניף בעייתי, ניתן תמיד לפנות לדרג שמעליו (הנהלה, שירות לקוחות) לתלונה וטיפול בעובד.
אם כל החנות/הרשת בעייתית, אפשר להתלונן ברשות להגנת הצרכן -רק במידה שהם עשו משהו לא חוקי!
אם אני בעל חנות וכל מי שנכנס אני עושה לו פרצוף 'תשעה באב' ומסביר לו בארוכה שאני לא יודע איפה הפריטים נמצאים, וכשהוא בא לשלם אני שקוע ב"ה' ירחם".... הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה להפסיק לקנות אצלי.
אה.... וגם לפתוח אשכול בפרוג.......
חוסר שירות ללקוח ותשובות לקוניות זה נזק ממשי במיוחד להחזרות עד שעובר הזמן
ודבר נוסף פורים עבר לפני כשבוע חחח

• הוסף לסימניות
שלחתי להם מייל מאיים על פרסום ברשתות חברתיות והפורום להגנת הצרכן וגם עם זה לקח להם 5 ימים להגיב...
צריך לשלוח להם למייל של שירות הלקוחות את הלינק של האשכול
לכל הנהלת רשת בדרך כלל מזיז משהו כשהם רואים אשכול ענק שכולו זה לקוחות ממורמרים
הרי הם משקיעים בפרסום המון כסף ודבר כזה הורס את כל ההשקעה בפרסום

• הוסף לסימניות
אני מנסה לתפוס אותם על הזמנה מלפני כמה שבועות בשווי מאות שקלים שלא הגיעה בכלל ליעדה
ואין מענה בכלל
לא בטלפון לא במייל לא בוואצפ
אשמח לשמוע מי כן הצליח לתפוס אותם או לשמוע מהם משהו

• הוסף לסימניות
אני מנסה לתפוס אותם על הזמנה מלפני כמה שבועות בשווי מאות שקלים שלא הגיעה בכלל ליעדה
ואין מענה בכלל
לי תמיד ענו בווצאפ תוך כמה שעות

• הוסף לסימניות
ואין מענה בכלל
אנחנו עם אותו סיפור ממש!!
אני ממש אשמח לשמוע למי אפשר להעביר שרשור של האשכול הזה או אדם פרטי משם לפנות אליו
גם אני עם הזמנה של מאות שקלים מלפני כמה שבועות ואין מענה במייל כלל והטלפון מגיע ללא זמין
קנינו לא מעט בעבר וגם באתר והיה בסדר והפעם זה עבר כל גבול, מינימום של שירות זה לתת מענה ואין!!

• הוסף לסימניות
הקטע שמתקשרים לטלפון הוא בכלל לא זמין כאילו מישהו שאומר אני לא סופר אתכם תודה ששלמתם אבל שירות לא בא לי לתת
מי שמכיר את בעלי הרשת או את אחד הגורמים הבכירים שיעביר את זה אליהם

• הוסף לסימניות
גם אני לא סבלתי את השירות שם, פשוט הפסקתי לקנות.
גם המחירים הזויים.
אגב, שמעתי שהמעצבות של קידישיק ולידר אלו אותם מעצבות (שימו לב שהסגנונות דומים).
אני קונה שם ומרוצה מאוד, מחירים צחוק ושירות מהמם.

• הוסף לסימניות
גם אני לא סבלתי את השירות שם, פשוט הפסקתי לקנות.
גם המחירים הזויים.
אגב, שמעתי שהמעצבות של קידישיק ולידר אלו אותם מעצבות (שימו לב שהסגנונות דומים).
אני קונה שם ומרוצה מאוד, מחירים צחוק ושירות מהמם.
המעצבת של קידישיק התחילה לעצב גם ללידר לפני חצי שנה

• הוסף לסימניות
טוב כבר הם מנסים ל"שפר" את עצמם
יש באנר שהאתר עובד כרגיל ויש עיכובים
כנראה שנלחצו מהפרסום
גם יש צליל של חיוג ולא תשובה של אין מענה

אבל כאמור עד שלא יענו לא נרפה ונדרוש יחס ללקוחות יחס הוגן

1773651675774.png

• הוסף לסימניות
כן שירות זוועה
ניסנו בכל השעות של המענה ובכמה ימים שונים אין מענה טלפוני נקודה חבל לנסות

חבל שרשת שיש לה למעלה מ 17 סניפים אין לה שירות לקוחות נורמלי

הרשת לא חשודה חלילה על הפסדים אז למה כזה שירות ???????

באמת מי שיצליח לגרום להם להשתנות תבוא עליו הברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה