חידות הגיון רמזים לסמנטעל

• הוסף לסימניות
כאן ניתן לכתוב רמזים לסמנטעל.
אשכול זה לא מתאים למי שלא רוצה שיגלו לו!!!

הרמז היומי לדוגמא:

תחושה שמרגישים אחרי שעות על נדנדה בגינה, כשעייפים, כשלא שותים מספיק וכו'.

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 110 ניחושים! רק 658 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

בעזרת GPT

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 110 ניחושים! רק 658 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

בעזרת GPT
אפשר רמז בספוילר?

מה השתבש בסמנטעל?
אצלי עיצוב חדש, "לא מכיר" מילים מאד פשוטות, אין לי את האופציה של תרגום כמו שהיה בעבר, שביטול התרגום החזיר את האתר לשפיות, עכשיו פשוט מטורלל, מציע לי מילים עם שגיאות כתיב.
כתבתי "כוס" אמר "לא מכיר את המילה "כוס" והכניס לי "קוס"
כעת כן מופיע "כוס" כמילה מתקרב
אבל המון מילים שנאי מכניסה הוא "לא מכיר את המילה"
עוד מישהו נתקל?

מה השתבש בסמנטעל?
אצלי עיצוב חדש, "לא מכיר" מילים מאד פשוטות, אין לי את האופציה של תרגום כמו שהיה בעבר, שביטול התרגום החזיר את האתר לשפיות, עכשיו פשוט מטורלל, מציע לי מילים עם שגיאות כתיב.
כתבתי "כוס" אמר "לא מכיר את המילה "כוס" והכניס לי "קוס"
כעת כן מופיע "כוס" כמילה מתקרב
אבל המון מילים שנאי מכניסה הוא "לא מכיר את המילה"
עוד מישהו נתקל?
כנ"ל אצלי
לא מזהה מילים פשוטות
השתנה העיצוב
תרגום מאנגלית לא משפר את המצב

הוחזר העיצוב הישן

1771806795737.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה