חומרה פריצה?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר הזה:
הוא ביקש שאריץ פקודה כדי לזהות שהחיבור מאובטח:
צילום מסך 2026-01-29 020727.png

עשיתי מה שכתוב וההרצה היתה כזו:
צילום מסך 2026-01-29 021435.png

ולחצתי אישור.
אחרי כמה דקות קלטתי שאולי זה וירוס או תוכנה זדונית וכו'. ניתקתי את האינטרנט. הרצתי הרצה מהירה של האנטי וירוס של מייקרוסופט. ואחר כך הרצתי את האנטי וירוס של מייקרוספט של הרבע שעה שנקראת סקירה לא מכוונת, שמכבה גם ומדליקה את המחשב. בין הסריקה הראשונה לשנייה כן הפעלתי שוב את הרשת.
מה זה אומר כרגע?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר הזה:
צפה בקובץ המצורף 2169157

עשיתי מה שכתוב וההרצה היתה כזו:צפה בקובץ המצורף 2169158
ולחצתי אישור.
אחרי כמה דקות קלטתי שאולי זה וירוס או תוכנה זדונית וכו'. ניתקתי את האינטרנט. הרצתי הרצה מהירה של האנטי וירוס של מייקרוסופט. ואחר כך הרצתי את האנטי וירוס של מייקרוספט של הרבע שעה שנקראת סקירה לא מכוונת, שמכבה גם ומדליקה את המחשב. בין הסריקה הראשונה לשנייה כן הפעלתי שוב את הרשת.
מה זה אומר כרגע?
בגדול, לכבות את המחשב

• הוסף לסימניות
בגדול, לכבות את המחשב
דחוף בדיקה וטיפול ע"י איש מקצוע.

• הוסף לסימניות
תגידו אם אני עדיין לא קילבתי הודעת כופר. אם אין כניסות אחרות לחשבון הגוגל שלי.
זה סימן מרגיע?
אם הורדתי לאחר מעשה את האנטי וירוס Malwarebytes והוא לא מצא משהו מיוחד. וכעת אני מריץ גם את האנטי וירוס של וינדוס בהרצה מלאה. לכאורה הכל תקין?
נ.ב
יכול להיות שנטפרי סייע בחסימת הרצת פקודת הקוד והורדת קבצים זדוניים?

• הוסף לסימניות
לא כל הפעלת קבצים זדוניים בבהכרך תגרום לדרישת כופר וכדו׳.
השיטה בהפעלת תוכנות זדוניות לגניבת זהות או דרישות כופר וכדו׳ דומה לזריקת הרבהב חכות לים ואח״כ בחירה איזו חכה להרים בהנחה שיתפס דג שמן. האנשים שמפעילים את הכלים האלה מאוד מתוחכמים ולא ישקיעו אנרגיות במשהו שהרווח ממנו יהיה נמוך.

• הוסף לסימניות
לא כל הפעלת קבצים זדוניים בבהכרך תגרום לדרישת כופר וכדו׳.
השיטה בהפעלת תוכנות זדוניות לגניבת זהות או דרישות כופר וכדו׳ דומה לזריקת הרבהב חכות לים ואח״כ בחירה איזו חכה להרים בהנחה שיתפס דג שמן. האנשים שמפעילים את הכלים האלה מאוד מתוחכמים ולא ישקיעו אנרגיות במשהו שהרווח ממנו יהיה נמוך.
אז הם יחכו לזמן שאפעיל את החשבון בנק?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר הזה:
צפה בקובץ המצורף 2169157

עשיתי מה שכתוב וההרצה היתה כזו:צפה בקובץ המצורף 2169158
ולחצתי אישור.
מה זה אומר כרגע?
זה ברור נסיון פריצה ופישינג.
תריצו סריקה עמוקה אופליין וכן סריקה מלאה ככל הניתן על המחשב.
לקבלת סיוע ניתן לפנות למרכז הסייבר הלאומי של ישראל

• הוסף לסימניות
זה ברור נסיון פריצה ופישינג.
תריצו סריקה עמוקה אופליין וכן סריקה מלאה ככל הניתן על המחשב.
לקבלת סיוע ניתן לפנות למרכז הסייבר הלאומי של ישראל
הרצתי סריקה אוף ליין וגם מלאה וגם קצרה וגם הורדתי Malwarebytes והרצתי סריקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  0  פעמים
למעלה