אי אפשר לעשות משהוא יותר פשוט עם js?אפשר להשתמש ב-LocalStorage.
מה זאת אומרת שישאר ככה?אי אפשר לעשות משהוא יותר פשוט עם js?
עם if ו else
למשל: אם ה checkbox נהיה cheched, אז שזה ישאר ככה...
וגם להפך.
שוב, אם יש לי chechbox ללא v, (מוכר לך?) ואז אני לוחץ על זה, והוקוס פוקוס, יש לזה v. נכון?מה זאת אומרת שישאר ככה?
הדף מתרענן לגמרי וכל המידע שבפקדים מתאדה.
שוב, אם יש לי chechbox ללא v, (מוכר לך?) ואז אני לוחץ על זה, והוקוס פוקוס, יש לזה v. נכון?
אז זהו, שאם עכשיו אני עושה refresh לדף, אז ההוקוס פוקוס נעלם, וצריך ללחוץ שוב כדי שיהיה v.
אז אני רוצה שה v ישאר, אפילו שאני טוען את הדף שוב.
פארשטייסט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בית הסופר התורני, י ס, פנטסטית ועוד 2 משתמשים5 //