עזרה - html

• הוסף לסימניות
גיליתי משהוא חדש, <hr> שזה שורה על כל רוחב הדף.
עשיתי גם צבע אחר וזה באמת משתנה
גם width וזה יותר קצר
אשמח לדעת עוד מאפיינים של זה וכמו כן איך עושים את זה לאורך ולא לרוחב

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריך עזרה דחופה, אשמח אם מישהוא יענה לי.
אז ככה:
למשל יש לי בקובץ html כמה checkbox שבטעינה הראשונה של הדף הוא עדיין לא checked.
וכשאני לוחץ על זה ונהיה v, אני רוצה שזה ישאר ככה אפילו שאני טוען את הדף שוב, שזה ישאר עם v.
וכך גם אם אני מסיר את ה v וטוען את הדף שוב, אז שזה ישאר ללא v.
מקוה שמובן .
תודה

• הוסף לסימניות
אי אפשר לעשות משהוא יותר פשוט עם js?
עם if ו else
למשל: אם ה checkbox נהיה cheched, אז שזה ישאר ככה...
וגם להפך.
מה זאת אומרת שישאר ככה?
הדף מתרענן לגמרי וכל המידע שבפקדים מתאדה.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת שישאר ככה?
הדף מתרענן לגמרי וכל המידע שבפקדים מתאדה.
שוב, אם יש לי chechbox ללא v, (מוכר לך?) ואז אני לוחץ על זה, והוקוס פוקוס, יש לזה v. נכון?
אז זהו, שאם עכשיו אני עושה refresh לדף, אז ההוקוס פוקוס נעלם, וצריך ללחוץ שוב כדי שיהיה v.
אז אני רוצה שה v ישאר, אפילו שאני טוען את הדף שוב.
פארשטייסט?

• הוסף לסימניות
שוב, אם יש לי chechbox ללא v, (מוכר לך?) ואז אני לוחץ על זה, והוקוס פוקוס, יש לזה v. נכון?
אז זהו, שאם עכשיו אני עושה refresh לדף, אז ההוקוס פוקוס נעלם, וצריך ללחוץ שוב כדי שיהיה v.
אז אני רוצה שה v ישאר, אפילו שאני טוען את הדף שוב.
פארשטייסט?

שוב,
בשביל זה צריך לשמור את הנתון בזכרון של הדפדפן.
אפשר להשתמש באוביקט LocalStorage.
ריפרוש של הדף גורם לאיבוד כל הנתונים שהוזנו בו (בין אם זה V בצ'קבוקס או טקסט בתיבת טקסט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

מספיק להתקשר ולהתווכח עם נציגי חברות התחבורה

פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,

ופתאום הם מתקשרים איליך, ומסבירים לך למה התביעה לא צודקת

ובדרך כלל בסמוך למועד ה'משפט' (נשמע מלחיץ קחו את זה כביקור ברופא משפחה...) הם מציעים לך פשרה על כחצי מהתביעה

ולאמיצים שבינינו ברוב המקרים אל תוותרו תלכו לביהמ"ש ותקבלו את כל הסכום!!!

הלוואי שכל עם ישראל יעשה כך, פתאום חברות התחבורה ידפקו אוטובוסים בשעון שוויצרי!!!!

א'. האטובוס לא יצא וכולי וכולי, תשמרו או קבלה של מונית שלקחתם (בד"כ עדיף לקחת מונית ככה יש נזק יותר רציני אך לא חייבים) או נסיעה הבאה שלקחתם וכל הוכחה אחרת
ב. שולחיים תביעה במקביל לחברת התחבורה המפעילה וכמו"כ למשרד התחבורה.
ג. מחכים לתשובות, אם התשובות לא מספקות (לא נתנו פיצוי מספק וכולי) פותחים תביעה ב15 דקות!!!
ד. מחכים למועד הדיון, בד"כ תקבלו כבר מיד אחרי ההגשה טלפונים מתפתלים מחברת התחבורה המפעילה למה זה תביעה שטותית, ויש להם אפי' הוכחות להפך, אל תבהלו, חכו בסבלנות ואז או ששתתפשרו או שתלכו עד הסוף, בהצלחה תעבירו הלאה שכולם יתבעו אותם, ונקבל ככה שירות נורמלי!!!

כל מי שהגיש והצליח או שלא שיעלה את המקרה כאן שנצליח ביחד לחולל שינוי!!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה