- הוסף לסימניות
על מה עשית הצגת קישור על תיקיה או קובץ
קובץ AVI
על מה עשית הצגת קישור על תיקיה או קובץ
מה מפריע לך שהתוסף יהיה פעיל בהכול???
מה מפריע לך שהתוסף יהיה פעיל בהכול???
שינית את זה בחזרה בתוסף והדלקת את המחשב מחדש וזה עדיין לא מוריד דרך התוכנה????בהתחלה זה היה כך וזה קצת הפריע לי.
אבל חוץ מזה זה לא קשור להגדרת התוסף, זה נראה לי צריכים להגדיר בתוכנה עצמה, ופעם אחת שיחקתי בהגדרות ומאז אני לא מצליחה להחזיר את זה להגדרות הנכונות.
צפה בקובץ המצורף 757698
שינית את זה בחזרה בתוסף והדלקת את המחשב מחדש וזה עדיין לא מוריד דרך התוכנה????
אני לא בטוח אבל אם שנית את זה בתוסף וזה לא עוזר אחרי הפעלה מחדש אז אני ממליץ אולי להתקין מחדשקודם כל הסימונים על התוכנה (שהעליתי בתמונה) נכונים כדי שיוריד דרך התוכנה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון, SH0548549432, גל של תקווה ועוד 6 משתמשים9 //