מה המחיר? אחריות לארבע שנים זה ממש משתלם...יש לי פוקס קאב ויש לזה חלונות אוורור לעריסה, ואני קניתי אצל מישהו פה בארץ והוא נותן אחריות לארבע שנים.
אחריות לארבע שנים יש על כל העגלות של בוגבו בייבוא רשמימה המחיר? אחריות לארבע שנים זה ממש משתלם...
הוא נותן אחריות - בשם מי? הוא נותן אחריות של בוגבו ישראל, או של בוגבו אירופה, או מטעם עצמו?יש לי פוקס קאב ויש לזה חלונות אוורור לעריסה, ואני קניתי אצל מישהו פה בארץ והוא נותן אחריות לארבע שנים.
היא אמרה לי שאם יש תקלה היא דואגת להביא לי מהחברה אחרת, הבנתי שמאירופה.הוא נותן אחריות - בשם מי? הוא נותן אחריות של בוגבו ישראל, או של בוגבו אירופה, או מטעם עצמו?
אשמח ממש למידע,יש לי פוקס קאב ויש לזה חלונות אוורור לעריסה, ואני קניתי אצל מישהו פה בארץ והוא נותן אחריות לארבע שנים.
0559799412אשמח ממש למידע,
מספר טלפון שלה
זה קצת יותר נמוךהאם יש הבדל ברוחב הגלגלים למטה?
היה עכשיו באושר עד בני ברק גם 5 וגם קאב אבל לא דרגונפליי.מישהו יודע אם נשאר עדיין באושר עד או מישהו ראה בחנות אחרת
בוגבו פוקס קאב במחיר סביר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים