- הוסף לסימניות
לתשומת לב: בפוקס 5 מצורף בתוך הקרטון גם ניילון לגשם, ובפוקס קאב אין.ואשמח לשמוע המלצות/ דיס על בוגבו פוקס קאב
ולגבי הגודל, הפוקס קאב גם קצת גדול אז כנראה הפוקס 5 ענק וכנראה גם יותר כבד
לתשומת לב: בפוקס 5 מצורף בתוך הקרטון גם ניילון לגשם, ובפוקס קאב אין.ואשמח לשמוע המלצות/ דיס על בוגבו פוקס קאב
שניהם יפים וטובים, הקוב קצת קטן יותר מה5 אבל ה5 מתקפל קל יותר, אבל קצת יקר יותר.אז מה ההבדל בין 5 לקוב? מה עדיף?
מההה.?לתשומת לב: בפוקס 5 מצורף בתוך הקרטון גם ניילון לגשם, ובפוקס קאב אין.
ולגבי הגודל, הפוקס קאב גם קצת גדול אז כנראה הפוקס 5 ענק וכנראה גם יותר כבד
ניילון חדש וקצת יותר נורמלי מבוגבו תמצאי באלי אקספרס או טימו ב30 ש"ח...מההה.?
לא עודכנתי ולא ראיתי
באמת בפוקס 5 מצורף ניילון לגשם?
קניתי בתחילת החורף את הבייבי ניילוןניילון חדש וקצת יותר נורמלי מבוגבו תמצאי באלי אקספרס או טימו ב30 ש"ח...
גם לי פתחו בחנותקניתי בתחילת החורף את הבייבי ניילון
לא מתחרטת לשנייה
אבל עניין אותי שקניתי עגלה יקרה ולא קיבלתי הכל
אולי בגלל שפתחו לנו את זה בחנות
שווה את זה שאני אלך לחנות לקחת?גם לי פתחו בחנות
אבל המוכר אמר לבעלי לשים לב לשמור על הניילון כי אם הוא נאבד זה איזה 200 ש"ח
לא נאבד ב"ה. אבל להגיד לך שהוא מוצלח ומכסה הכל בגשם? ממש ממש לא.
באג ראשון שמצאתי אצלם זה הקטע עם הניילון לגשם... וב"ה שרק זה.
בררתי מול בוגבושווה את זה שאני אלך לחנות לקחת?
קניתי כבר לפני 8 חודשים
זה גם בתקווה שהחנות תסכים
מענייןבררתי מול בוגבו
חשבתי שהחנות בדווקא לא הביאה לי כיסוי גשם והיא אמרה שלחלק מהדגמים לא מצורף כיסוי גשם
עוקבת..אשמח לדעת איפה אפשר להשיג תיק לעגלה של בוגבו במחיר זול
יש באתר שלהם בצבע ירוק אבל לא נראה לי שיש את זה בארץלעגלת בוגבו CUB יש צבעים נוספים מלבד השחור עם הרוכסנים הכתומים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: ?!?, מים אחרונים, משה יעקב חיים ישראל ועוד 143 משתמשים146 //