מקבלת שריטות?מימה מאד מאד נוחה לתינוק אבל קצת גדולה
לי לא היה עור אז זה קיבל שריטות. אני חושבת שעור פחות מקבל.מקבלת שריטות?
הבנתי שהיא ממש כבדה-זה נכון?
הבנתי שיש להם איזה דגם חדש.על איזה בוגבו את רוצה לדעת?
נראה לי שאת מתכוונת לבוגבו פוקס,הבנתי שיש להם איזה דגם חדש.
איך הוא נקרא?
ואיך הוא בכללי?
איך זה עובד בבוגבו עם שילובי הצבעים?
לא ממש.לדעתי מימה זה רק צומי ורושם...
רק בוגבו ורק קמליון, נוסע על המדרכה כמו ג'יפ ומתכבס בכיף.(את זה אין לבוגבו בי)
מה ההבדל בין הB3 לB5?אוי יש לי אותה והיא באמת כמו ג'יפ, כבדה ומסורבלת, החלפתי אחרי 3 חודשים לטיולון קליל וכיפי,
אם כבר בוגבו לדעתי עדיף את הבי3, קלילה ויפה אבל החיסרון היחיד הוא בידית שנופלת אחרי כמה חודשים
אוי יש לי אותה והיא באמת כמו ג'יפ, כבדה ומסורבלת, החלפתי אחרי 3 חודשים לטיולון קליל וכיפי,
אם כבר בוגבו לדעתי עדיף את הבי3, קלילה ויפה אבל החיסרון היחיד הוא בידית שנופלת אחרי כמה חודשים
מה ההבדלים?לי יש את שניהם ואין השוואה. (רק שה'בי' יותר קטן וקומפקטי.)
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי1 //