עבודה שעשיתי

• הוסף לסימניות
זה עבודה שעשיתי לאחרונה והייתי רוצה לקבל עליה הערות ותגובות ממי שמתעסק בתחום היודאיקה וכן רציתי לשמוע כמה אפשר לקבל על כזאת עבודה
נ.ב. התמונה צולמה על ידי אחרי שמוסגרה בזכוכית "מט"
תודה.
attachment.php

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 140 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
מהמם...

לדעתי זה מקסים אני לא כ"כ מתעסק עם איורים על קלף אבל זה נראה דבר מיוחד מאד. אולי באמת החלון של הטקסט הוא גדול מידי אבל זה נראה לי גדול !!!! עלה\י והצלח\י

• הוסף לסימניות
מאד יפה הענבים שובים לב באיזה צבעים ציירת ועל איזה חומר ומה גודל הציור? ועוד- האם את כתבת את הטקסט?

• הוסף לסימניות
מדהים יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד! האם זה על קלף?, בכל מקרה נראה לי שאם היית כותבת על משטח העבודה עצמו ומציירת מסביב ללא הגבלת שטח ע"י ציור האליפסה בבז' אלא העלים והפרות בעצמם היו יוצרים את האליפסה בפיתולים שלהם זה יכול מאוד להוסיף. בכל אופן, הציור מיוחד ויפה מאוד. (אקריליק?)

• הוסף לסימניות
זהוא ציור על קלף בגודל A4 בערך. דוקא צבעתי בצבעי שמן (זה הצבע שלי) .מימון אכן אם הייתי עושה את האיליפסה טבעי יותר זה היה מוצלח יותר בפעם הבאה בע"ה . כמובן שלא אני כתבתי את הטקסט אלא סופר סת"ם

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.

אכן החלל הריק בתחתית הביצה, מפריע טיפה, אבל שטויות! בגדול זה יפה מאד.

מקסים.

• הוסף לסימניות
תמונה עם עומק וממשות. מיוחד.

• הוסף לסימניות
במבט ראשון וגם במבט שני, זה היה נראה לי תמונה.
לדעתי זה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת, והציור והצייר ראויים לה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם מעודד מאד.
יש כאן מישהוא יכול להעריך כמה זה שוה, כמה אפשר לקבל על זה?
אשמח לקבל עוד חו"ד

• הוסף לסימניות
הציור מיוחד,
השילוב עם הטקסט קצת מאולץ, אבל זו עבודה יפה.
בהצלחה לך.

• הוסף לסימניות
מה פרוש- מאולץ?! מבחינה טכנית? כלומר את גם בדעה כמו מימון שלא כדאי לתחום את הטקסט בתוך צורה הנדסית? אני באמת מודה שלא חשבתי על כך קודם וחבל .או מבחינה רעיונית- שהאיור אינו מתאים מספיק לדעתך לטקסט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה