נכתב ע"י פיר;n4982069:בסד
איפה קונים לחם פשתן ?
נכתב ע"י שוש פשוש;n4982761:פעם עשיתי תחרות עם חברה וזה היה מוצלח ביותר. זה לא היה על כמה קילו כל אחת ירדה אלא על שמירה כל אחת לפי הכללים הידועים לה, ואם אחת נפלה היא היתה צריכה לשלם לשניה 200 שח. זה עבד כשבועיים עד שנשברתי
נשמע בהחלט משכנע, הלואי שאצליח.נכתב ע"י בבא קמא;n4985077:לא מהתחום של דיאטות והשמנה אלא מתחום העישון: מנסיוני, אחרי 5 שנים של עישון מאסיבי, השינוי קרה אחרי שחדרה לי למודעות ההכרה שאני עבד של התאווה הזו שהורסת אותי ומזיקה לי בתחומים רבים, ואז החלטתי שאני מפסיק בבת אחת ולצמיתות ללא פשרות. עברו 11 שנים מאותה החלטה ולא נגעתי בסיגריה, מתוך ידיעה שהסיגריה הראשונה תגרור אחריה עוד אלפי חפיסות.
זה צריך להיות ברור וחד. נפילה אחת וחזרתם אחורה לנקודת ההתחלה.
נכתב ע"י dafdefet;n4985097:נשמע בהחלט משכנע, הלואי שאצליח.
אני מבינה ממך שצריך 'לחתוך' לגמרי, בלי לעגל פינות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //