תודה רבהתנסי אצל בתיה רודיך מבני ברק
המספר פלאפון לא תקיןבתיה רודיך באזור רחוב בעלז (לא זוכרת את שם הרחוב)
03-6184868
055-8449001
סורי, הקידומת 054 היתה לי טעות בהקלדה.המספר פלאפון לא תקין
יש לך מושג אם יש לה מידות קטנות 34-35 אבל בערך גובה 14 ס"מ
אם הן לא באות לך לשימוש אולי תתרמי לגמ"ח נעלי כלה שיוכלו עוד להנות מזהלי היתה בעיה הפוכה שהייתי צריכה מידה 43!!
כמובן שבאף גמ"ח אין נעליים במידה הזו, אז פשוט ניגשתי לחנויות ברחוב יפו בירושלים וקניתי נעל לבנה, במסגרת ההוצאות המטורפות של החתונה עוד 120 ש"ח לא רושש אף אחד.
והיו לי נעליים נוחות ומוצלחות, אמנם חד פעמיות אבל מה זה משנה...
אפשר קצת יותר פרטים?בראש העין יש חנויות עם מידות נעליים קטנות מאוד.
אין לי כתובת מדוייקת, אבל החנויות שם באופן כללי מחזיקות מידות קטנות.
(יש שם הרבה לקוחות שזקוקים למידות כאלה)
לא יודעת לגבי 33
אבל כללית - מי שזקוקה לנעל קטנה זה איזור מומלץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אחת שחושבת., devMode, המבין שלכם ועוד 19 משתמשים22 //