- הוסף לסימניות
- #1,161
איזה רחובהרס בב"ב בעקבות פגיעת מצרר.
איזה רחובהרס בב"ב בעקבות פגיעת מצרר.
אני הייתי מגדיר אותו כברק רביד של הימין,יעקב ברדוגו: עראקצ'י וקאליבאף קיבלו חסינות מארה"ב וישראל
2 מקומותאיזה רחוב
לא נראה שישנו שם כשנפל הטילתיעוד בלעדי ל'אמס' מגודל הנס: 5 מטר מהנפילה בחדר הזה ישנו כמה ילדים יצאו עם שריטות בלבד.
צפה בקובץ המצורף 2211823
אוקיי. הגיע הזמן להסביר.צפה בקובץ המצורף 2212040
@בזמן אמת פספסתי משהו? יש בעיה עם הדיווח הזה? מה הסיבה ששמים לזה מינוס???
זה עדכון נכון וחשוב. עוד "העזתי" לפרסם את זה בעדכונים החשובים.
אשמח לתגובה זריזה. אתקן/אמחק בהתאם.
התחקיר ממשיך. מקור אמין עם רייטינג בינלאומי. כרגע זה מהווה אשרור.אוקיי. הגיע הזמן להסביר.
בהתחלה רשמתי בעצמי באשכול הדיווחים המיוחד, בתוספת ה"מקור" חדשות ישראל בטלגרם.
צירפתי אפילו צילום מסך. עד כאן הכול בסדר. אפילו רשמתי פה את אי-ההבנה שלי מהמינוס.
הבנתי שצריך לסרוק היטב את המידע ממקורות נוספים.
הנה התחקיר המלא >
אין אף אתר חדשות ישראלי שמציין את זה.
11, 12, 13, 14, i24. אף אחד.
לא בעולם. CNN ועוד. עברתי על כולם!
בדקתי אפילו באל ג'זירה בערבית. שזה המקום עם התיעוד הרשמי!
אין שום ציטוט.
עברתי על הוידאו. על כלל המשפטים. בתוספת מידע בתגובות בערוץ הטלגרם.
ההודעה היא ניסוח רגיל ומעורפל "הפרה ריבונית בלה בלה..."
יש אזכורים במקביל למליציות התומכות בלחימה. זו ממש לא הצהרת מלחמה רשמית, ודאי לא של המדינה.
תודה רבה על תשומת הלב לענין זה.
אתה בטוח? לי לא ידוע על פצועים משם, מלבד אולי 1-2 [מהבניין ליד בכלל].1. באזור נחמיה - דבורה הנביאה
ניסים ונפלאות! כמה ילדים פצועים קל (אולי 1 בינוני), קריסת קומה + חדר מדרגות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:

Reactions: דוד פרידמן השני1 //