- הוסף לסימניות
אבל אין לך קוי נעיי'סאני עשיתי סים מהדרין ומאז יש שקט
אבל אין לך קוי נעיי'סאני עשיתי סים מהדרין ומאז יש שקט
זה עדיין רווחי להם הצינטוקים האלההפתרון לחברות הדרייבערים זה לחזור אליהם ולהתחיל לפטפט עם המוקדן
ושהוא שואל אותך מה אתה רוצה תגיד לו שהוא משגע אותך
אז אתה מחזיר לו קצת ואולי אז סוף סוף יגמר הסיפור הזה
אם כבר יש סים לחומרה או נטו פון שזה גם כשר ולא כמו ....... וגם לא מצנתקאני עשיתי סים מהדרין ומאז יש שקט
כן, @זה רק אני!!!אני היחיד שמצנטקים אליו מחברות דריברים 20 פעמים ביום ??????????????????
וכשהם מצנטקים אין את האופציה להקיש 9!!!
ואיך שהבנתי ל צורך מסחרי זה ממש לא חוקי וא"כ אפשר לפחות עליהם לעשות תביעה יצוגית
חאלססססססססס נמאסססססססססס
תלוי איזה הכשרים יש (קו המידע מידע לכל וכדו')אבל אין לך קוי נעיי'ס
יש אפשרות לפתוח למה דקות ולקבל אימותשטויות הסים מהדרין
אין אפשרות לקבל קודי אימות או שיחה חוזרת אוטומטית
זה משהו חולה
אני לא מבין מה ההבדל הגדול אולי תחכים אותיאם כבר יש סים לחומרה או נטו פון שזה גם כשר ולא כמו ....... וגם לא מצנתק
לא רוצה להיכנס לנושא כי אחרי זה זה יגרום לחסימהאני לא מבין מה ההבדל הגדול אולי תחכים אותי
זה לא קשור לנושאלא רוצה להיכנס לנושא כי אחרי זה זה יגרום לחסימה
רק ... ..... אינו בהכשר של וועדת הרבנים לעניני תקשורת
אכן לא רציתי לכתוב רק @רוני בלילה שאלזה לא קשור לנושא
נא למחוק
שלא יחסם האשכול
חברה תנו רעיונות מבריקיםגם אותכם משגע הצינתוק של הגרלת הדירה?????????????
די נמאסתם כבר
שחררו אותנו
אנחנו לא אסירים שלכם
![]()
לא בטוח היום המספרים שמסתובבים זה כבר לא האירוע הגדול בכלל.אולי לפנות לוועדת הרבנים לעניני תקשורת?? שיחסמו את האופציה הזו כמו שחוסמים 'ספאמים' אחרים?
או מי 'סוחר' במספרים שלנו ו'מוכר' אותנו לכל משלם?? חברות הסלולר? יש פה הרבה כסף זה בטוח!! וכנראה לא כולם ממניעים לשם שמיים...
מאוד קשה לתבוע בכאלו מקרים בגלל שאתה לא יכול בדיוק לדעת מי צינתק לך וכבר היו דברים מעולםאיך תובעים אותם הכי בקלות
למעיישה
לא נראה לי שזה כזה קשה לדעתמאוד קשה לתבוע בכאלו מקרים בגלל שאתה לא יכול בדיוק לדעת מי צינתק לך וכבר היו דברים מעולם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //