- הוסף לסימניות
זה חזר לפעוללא פעיל
מחוסר תקציב וחוסר עניין ממשלתי
אבל זה מראש לא מיועד לצינתוקים שלא חוקיים גם בלי המאגר
זה חזר לפעוללא פעיל
מחוסר תקציב וחוסר עניין ממשלתי
זה חזר לפעול
אבל זה מראש לא מיועד לצינתוקים שלא חוקיים גם בלי המאגר
בוא נגיד שהשאלה יותר גדולה זה איך אתה יודע את מי לתבוע בכללאיך תובעים אותם הכי בקלות
למעיישה
ואיך זה שהרבה אברכים אין להם מייל בכלל והם מקבלים צינתוקים בלי שום הרשמות?רוב הצינתוקים שמקבלים בפלפון מגיע דרך זה שהצטרפת לרשימות תפוצה במייל והם מבקשים שם את מספר הטלפון וכמו שבמייל מגיע אליך פירסומות דרך אותם רשימות תפוצה וקבוצות מייל כך גם משתמשים במספרי הפלפון שברשותם כדי לפרסם כל מיני דברים וזה חלק מהמדיניות שאתה מאשר כשאתה מתחבר לקבוצת מייל
תכלס ה API שלהם עובד למי שכבר רשום
כי הם שומעים קווי נייעס.ואיך זה שהרבה אברכים אין להם מייל בכלל והם מקבלים צינתוקים בלי שום הרשמות?
יכלה הזמן והמה לא יכלונראה לי שצריך להתחיל לכתוב פה את מספרי הטלפון של המטרידים
מה אומרים על זה?
אפשר להסיר את מספר הטלפון שלכם מנדרים!תרמת בנדרים פלוס - המספר שלך מופיע לקופה
ומאז מצנטקים
לתשומת לב
יש המון שמצנטקים ואין אופציה להסיר בשום מקשעונים ולוחצים על 9 וזה הסרה וזה אחרי כמה פעמים שעושים זה מוריד בכמות דרסטית את הצינתוקים מניסיון אישי בדבר ומי כמה שעשו ועזר להם
אני השתגעתי יום אחד מארגון מסויים שממתקשר מאלפי מספרים שונים שנראים כטלפון רגיל,אז אתה אלוף כי אני גם ניסיתי והם לא מפסיקים לשגע לי את השכל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //