נכון אם אפשר לכתוב תשובות בספויילרשוקולד
12 אם אני לא טועה
יש 3 נקודות ושם כתוב ספויילרנ.ב. איך עושים ספוילר?
לזו יש לי פתרון לחלק מהמספרים
למעט 1 ו8
טעות, תשובה שגויהנראה לי 4:35 מכיון שהדקות ממשיכים לזוז לאחור בקצב אחיד עם תוספת של 10 דק' כל פעם, אבל השעות בהתחלה זה הוספה של שעה ואח"כ נשאר על שעה ואז עובר לשעתיים, אז הבא אמור להישאר על שעתיים
נראה לי 4:35 מכיון שהדקות ממשיכים לזוז לאחור בקצב אחיד עם תוספת של 10 דק' כל פעם, אבל השעות בהתחלה זה הוספה של שעה ואח"כ נשאר על שעה ואז עובר לשעתיים, אז הבא אמור להישאר על שעתיים
נכון, לא שמתי לב שבאחרון הוא הלך אחורה רק 10 דקות והשעה שזזה עוד אחורה זה בגלל החצי שעה שזזה אחורה.טעות, תשובה שגויה
למעט 1 ו8
למעט 1 ו8
5:35עוד אחת
כמה פעמים יש את המספר 3 בתמונה?צפה בקובץ המצורף 645876
19 לא כולל הבטריה.
נכון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //