זה טוב בימהה?לכל ציבור שוחרי המוזיקה החסידית ומקצביה
עד שתמצאו מקצב משוכלל וראוי לשמו לשיר נפשי, אתם מוזמנים להשתמש בזה (כדי שלא תתקעו בלי ...)
תשמע אתה אלוףמי שמעוניין הכנתי בס"ד מקצב לשיר הזה
מתאים גם לpa 3 pa 900 pa3 וכו'
מצורף דוגמית
אשמח לשמוע את דעתכם עליו....
(הוא לא גמור מאה אחוז צריך להוסיף מעברים
כאן בהקלטה זה ללא מעברים אבל הוספתי מעברים )
תודה רבה!תשמע אתה אלוף
לא הוא עובד רק בקורגזה טוב בימהה?
נראה לי שיש אופציה להמיר את זה שיעבוד גם בימהה נראה לי אני לא בטוחלא הוא עובד רק בקורג
יש רק שצריך אחרי זה לסדר את הבאלנס ולבחור את הכלים מחדש.נראה לי שיש אופציה להמיר את זה שיעבוד גם בימהה נראה לי אני לא בטוח
חשוב לי להדגיש שלא בניתי אותו ממש מהתחלה היינו תופים וכו אלא הוא נבנה ממקצבים בנויים כבר שקבלתי וכו העברתי דברים ממקצב למקצב וכו סידרתי באלנס שיניתי דברים וכו וכך בניתי אותומי שמעוניין הכנתי בס"ד מקצב לשיר הזה
מתאים גם לpa 600 pa 900 pa3 וכו'
מצורף דוגמית
אשמח לשמוע את דעתכם עליו....
(הוא לא גמור מאה אחוז צריך להוסיף מעברים
כאן בהקלטה זה ללא מעברים אבל הוספתי מעברים )
מדהים! יפה יפה.חשוב לי להדגיש שלא בניתי אותו ממש מהתחלה היינו תופים וכו אלא הוא נבנה ממקצבים בנויים כבר שקבלתי וכו העברתי דברים ממקצב למקצב וכו סידרתי באלנס שיניתי דברים וכו וכך בניתי אותו
הנה הגירסא הסופית
(הגיטרה בפזמון הראשון זה לא חלק מהקצב אלא זה "ידני". לא הקלאסית אלא השניה.
הפסנתר סולו זה של תוכנה ולא מקורג.)
יצא ממש יפה אלוף אין עלייך אתה תותחחחשוב לי להדגיש שלא בניתי אותו ממש מהתחלה היינו תופים וכו אלא הוא נבנה ממקצבים בנויים כבר שקבלתי וכו העברתי דברים ממקצב למקצב וכו סידרתי באלנס שיניתי דברים וכו וכך בניתי אותו
הנה הגירסא הסופית
באמת מיוחד. נהניתי מאד.חשוב לי להדגיש שלא בניתי אותו ממש מהתחלה היינו תופים וכו אלא הוא נבנה ממקצבים בנויים כבר שקבלתי וכו העברתי דברים ממקצב למקצב וכו סידרתי באלנס שיניתי דברים וכו וכך בניתי אותו
הנה הגירסא הסופית
תודה רבה רבהבאמת מיוחד. נהניתי מאד.
---
מיוחד במינו !!חשוב לי להדגיש שלא בניתי אותו ממש מהתחלה היינו תופים וכו אלא הוא נבנה ממקצבים בנויים כבר שקבלתי וכו העברתי דברים ממקצב למקצב וכו סידרתי באלנס שיניתי דברים וכו וכך בניתי אותו
הנה הגירסא הסופית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אופקים 1, אין פאנץ', למה מה קרה? ועוד 4 משתמשים7 //