• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מדיני מסע ראה"מ נתניהו לארה"ב • שבט תשפ"ה

שמוא דו

משתמש מקצוען
על נתניהו אומר טראמפ: יש לנו את האיש הנכון שעשה את העבודה הטובה הרבה מאוד זמן ואנחנו שילוב מנצח. על הסעודים: הם לא דורשים מדינה פלסטינית. גם נתניהו רוצה שלום ובהחלט ניתן לסיים את העסקה. נתניהו: טראמפ הוסיף כוח אדיר של מנהיגות. אני תומך בהגשמת כל מטרות המלחמה כולל החסרת החטופים ומיטוט חמאס

שמוא דו

משתמש מקצוען
עמית סגל: טראמפ על הסעודים: הם לא דורשים מדינה פלסטינית.
עמית סגל: טראמפ: גם נתניהו רוצה שלום.
ירון אברהם: טראמפ על חמאס: יש לנו עסק עם אנשים מורכבים מאוד.
עמית סגל: נתניהו: טראמפ הוסיף כוח אדיר של מנהיגות.
עמית סגל: נתניהו: אני תומך בהגשמת כל מטרות המלחמה כולל החסרת החטופים ומיטוט חמאס.
ירון אברהם: נתניהו: אני רוצה להוציא את כל החטופים אבל לעמוד בכל 3 מטרות המלחמה - לחסל את היכולות השלטוניות והצבאיות של חמאס ולוודא שעזה לא תהווה איום על ישראל. יש לי 3 מטרות ואני מאמין שהנשיא יכול לעזור לנו להשיג את זה.
עמית סגל: האם אתה תומך עדיין במדינה פלסטינית? טראמפ: הרבה דברים השתנו.
עמית סגל: טראמפ: עוד מדינות חוץ ממצרים וירדן יקבלו עזתים. גם הבניינים שעוד עומדים יקרסו. המוות בעזה נמשך שנים.
דפנה ליאל: שימו לב שאומר - ליישב קבוע ולא באופן זמני.
עמית סגל: טראמפ על סירוב מצרים וירדן: גם במקסיקו אמרו בהתחלה לא ואחר כך הסכימו.

שמוא דו

משתמש מקצוען
עמית סגל: טראמפ לגבי חזרה לעזה: מקווה שיהיה להם טוב ולא ירצו לחזור.
עמית סגל: הוא מדבר במפורש על מעבר קבוע לעזה, ללא חזרה. בארץ כבר הייתה נפתחת נגדו חקירה.
דפנה ליאל: שאלה לטראמפ- מה תעשו אם יגידו לך לא? תשובה - אני לא חושב שיגידו לי לא.
בן יניב: טראמפ נשמע שהוא כבר נותן פרטים מתוך תוכנית ההגירה מהרצועה- לא רואה כיצד מישהו ירצה לחזור לשם, מדבר על 3-5 מקומות אליהם יפונו העזתים. מדינות עשירות אומר הנשיא מוכנות להשקיע ולעזור.
עמית סגל: טראמפ: אני לא רואה התנחלויות בעזה, זה מסוכן מדי.

שמוא דו

משתמש מקצוען
ירון אברהם: נתניהו ליונה לייבזון: נוציא אותם. הוצאנו כבר 70 אחוז. לא נוותר על אף אחד. חמאס לא יישאר בעזה.
בן יניב: טראמפ לצד נתניהו: איראן מדינה חזקה מאוד ואסור שיהיה להם נשק גרעיני.
מיכאל שמש: נתניהו עוקץ את ממשל ביידן: כשישראל וארה"ב עובדים יחד יש פחות בעיות. כשלא עובדים ביחד יש בעיות.
עמית סגל: טראמפ: לרשות יהיה קשה מאוד לשלוט בעזה.
דפנה ליאל: טראמפ על קטר - הם מנסים לעזור.

שמוא דו

משתמש מקצוען
גילי כהן: טראמפ ונתניהו בחדר הסגלגל.

גילי כהן: טראמפ ונתניהו בחדר הסגלגל.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש עוד מישהו אחרי מסיבת העיתונאים, שלא מבין למה טראמפ זה הדבר הכי טוב שקרה לנו?

אלמוג בוקר

שמוא דו

משתמש מקצוען
בן יניב: פרטים שטראמפ מגלה מתוך תוכנית ההגירה מהרצועה: מדינות רבות פונות לקבל את העזתים, מצפה שגם ירדן ומצרים יקחו חלק טראמפ אומר כי ״מדינות עשירות״ יקחו חלק בשיקום טראמפ לא רואה כיצד תושבי הרצועה ירצו לחזור לעזה טראמפ מדבר על כך שישנם בין 3-5 אזורים אליהם ניתן יהיה להעביר את תושבי הרצועה.

שמוא דו

משתמש מקצוען
עמית סגל: כן להעברת כל העזתים מעזה כן לעצירת איראן מנשק גרעיני לא למדינה פלסטינית כן לשלום עם סעודיה בלי מדינה פלסטינית ועוד יותר טוב, ועוד יותר טוב..
איתמר פליישמן: ולחשוב שהפגישה היתה יכולה עם קמלה האריס

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה