מההה???!בעצם לא אוהב אותו... לא מעניין.
את מה? את הכותרת?בעצם לא אוהב אותו... לא מעניין.
אפשר יותר טוב.מההה???!
זה מעניין מעולה ומהמם!
הכותרת אחלה.את מה? את הכותרת?
על מה..?!איך זה שלא הרחיקו אותך מהפורום???
על זה.....רגע רגע, לפי התקנון הכותרת לא מתאימה...
זה ברור שצוחקים . לא לדאוג.על זה.....
ואם זה לא היה ברור, אני אבהיר:
כתבתי את זה בציניות, לא באמת חשבתי שצריך להרחיק את מיסיה ג'קי הנכבד מהפורום, אם כבר- להפך!
מלחמת העולם השנייה.יווו איזה מתח
מה הסיפור שם בדיוק??
ללא ספק. ועדיין, לא הבנתי מה עלולה להיות כביכול עילה להנ"ל, גם בציניות... כאילו, "מניש?" מה הבעיה..?כתבתי את זה בציניות
בהקפאה.אני נמצא על חבל דק. אגב, יש לי מדור קבוע בעיתון חרד"ל בשם ילדים מבית פנימה. שם אני מפרסם סיפורים שקשורים לצה"ל ודברים דומים. תכלס דברים שלא מתאימים לעיתונים חרדים (לא בגלל שיש בעיה של צניעות או כפירה...). פה ושם פירסמתי בפורום עמודים כאילו. לפי התקנון אני מבין שאני צריך להפסיק.
דווקא אתמול שמתי לב לזה. לקח 3/4 שעה. מה שלום הפרספקטיבה שלך?
זה לא מה שהרגשתי כשראיתי את העבודות האחרונות שלך.בהקפאה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בת-שבע ר., שמואלזון, ישראל פ. גבאי ועוד 22 משתמשים25 //