בשרי ממממממם... יאפצ'ק של החנויות לאוכל מוכן

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הנה תמונה של המאכל האמיתי
(מי שרוצה לטעום מוזמן ליריד אוכל לשבת של גלי צאנז :p)
 

קבצים מצורפים

  • יאפצק.JPG
    יאפצק.JPG
    KB 106.1 · צפיות: 144

בדוח

משתמש מקצוען
כמה מים נראה לך צריך שיהיה בתבנית? וגם באיזה תבנית ניתן להכין את היאפציק כול תבנית או משהו ספיציפי?
הכנתי בח"פ. השתמשתי ב2 שיהיה יותר מאסיבי, ושמתי בתוך ח"פ יותר ענק מהענקית שיש לה גם קצת עומק. מכירה? שימי הכי הרבה מים שאפשר. ותכסי עם נייר ונייר כסף. ותשתדלי לא קרוב מדי לאש. בעז"ה יצא לך טעים!
 

shani 2712

משתמש רשום
הכנתי בח"פ. השתמשתי ב2 שיהיה יותר מאסיבי, ושמתי בתוך ח"פ יותר ענק מהענקית שיש לה גם קצת עומק. מכירה? שימי הכי הרבה מים שאפשר. ותכסי עם נייר ונייר כסף. ותשתדלי לא קרוב מדי לאש. בעז"ה יצא לך טעים!
ממש תודה רבה אנסה להכין בעז"ה השבת :)
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
את שמה את התבנית על הפלטה?או שזה את עושה בתנור אני רוצה שזה יהיה על הפלטה עד שבת בבוקר אבל שלא ישרף לי
כדי שתדעי מה לא לעשות:
תבנית ח"פ כפולה על הפלטה לא מספיק. נשרף לי ככה שליש מהגובה.
 

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה לכולם
הכנתי שבוע שעבר
בליל שבת היה ממש טעים, מזל ש"גנבנו" טעימות
בסעודת יום שבת היה נחמד, לא משהו :(
אחרי שאטעם שוב מהקנוי, אולי אנסה שוב.
@אוריגמי
אשמח לדעת מה עשית בסוף? מאיזה מתכון,
אני רוצה דווקא לליל שבת,
האם לעשות מהלילה או רק ממחר וישר לפלטה? יש הבדל?
(כלומר האם להכין הלילה ולאפות כמה שעות כמו במתכון שמישי העלתה ולפני שבת להעביר לפלטה או רק מחר?)
תודה!!
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@אוריגמי
אשמח לדעת מה עשית בסוף? מאיזה מתכון,
אני רוצה דווקא לליל שבת,
האם לעשות מהלילה או רק ממחר וישר לפלטה? יש הבדל?
(כלומר האם להכין הלילה ולאפות כמה שעות כמו במתכון שמישי העלתה ולפני שבת להעביר לפלטה או רק מחר?)
תודה!!
הכנתי בערך כזה:
הכנתי פעם ראשונה בחג:
הבסיס הוא הקוגל הרגיל-
( 15 תפוא מגורדים דק עם בצל גדול, כוס שמן, 7 ביצים, כף מלח ופלפל שחור)
שמתי בתבנית חצי מהעיסה, מעליה קוביות בשר נא (לצערי נפלנו על חלק לא מתאים כי אזל החלק שרצינו, אז המומלץ ביותר זה פלאנקן- אסאדו)
מעל את יתרת העיסה.
הכנסתי לתנור על חום גבוה פתוח לחצי שעה כדי שיקבל צבע, ואז עטוף למשך כמה שעות עד שבת, ומיד העברתי לפלטה עד שבת בבוקר (לא ישירות אלא מונח על גבי תבנית) עטוף היטב היטב!
בהצלחה ושבת שלום.
אבל טיגנתי קצת את הבשר עם בצל
וכמו שכבתי, שמתי על הפלטה בתבנית כפולה כל הלילה, ונשרף.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה