דרוש מידע מיניבר תמי 4 או נועם 2

• הוסף לסימניות
כבר היו בעבר אשכולות על העניין
אך לא ממש ברורים ומוחלטים

מעוניין בעדכון טרי ויותר
מה עדיף לאחד שצריך רק לאמצע שבוע וכלל לא לשבתות
איזה מיניבר תמי 4 או נועם 2 ??

אשמח - - -
- המלצות חיוביות או המלצות שליליות מניסיון אישי בלבד
- ללא דיונים פילוסופיים וסיפורי תביעות שונות (ישנם אשכולות המיועדים לכך וקיימים כאן במספרם)
- איזה סוג דגם מומלץ יותר?

הבו לי עצה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רק תמי 4
גם אם היית צריך לשבת הייתי ממליץ על בקבוקים במקרר ומיחם ולא נעם או כל שם אחר שממציאים ברגע ומפרסמים ברדיו ואז אתה קולט מים בטעם של ברזל ושירות גרוע

• הוסף לסימניות
לשבת ספיריט בר מושלם. אין צורך בבקבוקים במקרר

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה כולם מתלהבים מתמי 4
לי אישית יש את נועם 1- פצצה לגמרי
להורים שלי יש את נועם 2 מרוצים עד הגג, לחמי וחמותי יש את תמי 4 לא מומלץ, ומעצבן. ממש לא אהבנו את השימוש בו במיוחד בשבת....

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה כולם מתלהבים מתמי 4
לי אישית יש את נועם 1- פצצה לגמרי
להורים שלי יש את נועם 2 מרוצים עד הגג, לחמי וחמותי יש את תמי 4 לא מומלץ, ומעצבן. ממש לא אהבנו את השימוש בו במיוחד בשבת....
המים בתמי 4 טעימים כמו מי עדן ובנועם וכל השאר יש תמיד טעם לוואי או של ברזל או סתם בגלל המסננים
וטעמתי את כל סוגי המכשירים מהכוללים והבתי כנסת
אין קשר בין שבת לאיכות את רוצה איכות זה תמי 4 גם באיכות חומר גם במים וגם בשירות חוץ מזה שהוא לא תופס לי חצי ארון מטבח
את רוצה שבת ומוכנה להתפשר על איכות בכבוד

• הוסף לסימניות
אפשר לעבור כאן ולראות את התגובות לא נראה לי שיש לאנשים כח להגיב כל פעם מחדש על אותו מכשיר

בהצלחה

• הוסף לסימניות
צריך קצת להבדיל בין מים מסוננים למים טעימים
המים בתמי 4 טעימים כי מוסיפים בהם טעם הסינון לא כ"כ חזק וגם יש את הבעיה של שבת
בנועם המים מסוננים קצת (רק מסננן 1) הפלוס הוא במני בר והשרות דפוק ככה שגם זה לא מומלץ
אני הייתי ממליץ לקנות מסננים מתחת לכיור ומיני בר מעל השיש זה גם מסונן וגם נח לשבת (הכשר של רובין).

• הוסף לסימניות
תיקחו בחשבון שכנראה בעוד כחודש הולך לצאת תמי 4 שמאושר לשבת בכשרות מהדרין [כך אמרו לי בשרות לקוחות]
גם אני שמעתי ככה מטכנאי של תמי 4 שהיה אצל ההורים שלי
אבל הסבירו לי שכבר שנים הם אומרים את זה

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהו שכבר נמצא אצלו לטסט [חילקו לעובדים חרדים בשטראוס] והם אמרו לי שיכולים לשלוח לי תמונות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והממליצים!

אפשר לעבור כאן ולראות את התגובות לא נראה לי שיש לאנשים כח להגיב כל פעם מחדש על אותו מכשיר
כבר היו בעבר אשכולות על העניין
אך לא ממש ברורים ומוחלטים
מעוניין בעדכון טרי ויותר
ובינתיים נראה לי שיש כאן מישהו שמגיב הכי הרבה....

עוד שאלה - -
מעיון גם בשרשורים אחרים נשמע שאכן תמי 4 מומלץ יותר
מישהו/י יודע/ת להמליץ על דגם מסוים דווקא?

תודה

• הוסף לסימניות
מישהו/י יודע/ת להמליץ על דגם מסוים דווקא?
לנו יש אדג+ כמעט 4 שנים ואנחנו דיי מרוצים (תקלה אחת בלבד בכל השנים האלו שנגרמה לכאורה מנחשולי מתח בעקבות הפסקות חשמל)

• הוסף לסימניות
תמי 4 שבת

קבצים מצורפים

• image004.jpg
    image004.jpg
    KB 196.1 · צפיות: 63

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה