אתה לא תזהה אותי כנראה אבל התכתבתי איתך די הרבה פעמים תחת שם אחר....אעלה בעזר"ה בהמשך הלילה.
תודה.
אתה מנסה כאילו את חושי הבלשות שלי?אתה לא תזהה אותי כנראה אבל התכתבתי איתך די הרבה פעמים תחת שם אחר....
אולי תזהה דרך פה ?
לא נראה לי אבל מה שכן נשארת עם רף גבוה כמו אז ולא נחלדת תמשיך לתת בראש....
![]()
מה היה השם?תחת שם אחר...
אני "מפחד" שיחסמו אותי שוב.....מה היה השם?
אם הבנתי נכון- אז פעם שלישית גלידהרמז :פעילותי הייתה בעיקר באשכול ממלכה במבחן והאשכול של ממלכה במבחן דף אחריי דף בראי הבינה היה תחת הרעיון שלי ביצוע של שלוימי ג.
אם הבנת ועלית על זהותי תכתוב רק הבנתי... אל תכתוב בשופ"א את שמות המשתמשים הקודמים שלי.......
תרגום מאנגלית : לפני הרבה זמן......מזה? דוא״ל?
![]()
יצחק AI
יצחק AI – מוזיקה יהודית–ישראלית שנוצרת בבינה מלאכותית, באיכות גבוהה וביצירתיות מיוחדת. בערוץ תמצאו שירים מקוריים לכל הזמנים והאירועים: שירי רגש, שמחה, חגים, מוצאי שבת, קטעים מקפיצים, סטים שלמים וקליפים מושקעים – כולם בטכנולוגיית AI מתקדמת. אם אתם אוהבים מוזיקה איכותית וחדשנית – הרשמו לערוץ...youtube.com
וואו!יש אתר שביקשתי ממנו 50 תמונות בהנחיה אחת והוא יצר את כולם בבת אחת (בלי סימני מים כמובן) תמונות מדהימות!! צפה בקובץ המצורף 2208078צפה בקובץ המצורף 2208079צפה בקובץ המצורף 2208080צפה בקובץ המצורף 2208082צפה בקובץ המצורף 2208083צפה בקובץ המצורף 2208084
אמממ...וואו!
התמונה של המטוס מטורפת!!
[הצבעים, הזווית...]
איפה יצרת את זה?
מה זה מה שכתוב שנכנסים 'יצחק AI'?זה יוצר גם אפליקציות ואתרים והרבה דברים חוץ מתמונות שימו לב לכמות קרדיטים מוגבלת בחינם ותנצלו!
זה הזמנה להיכנס דרכי.מה זה מה שכתוב שנכנסים 'יצחק AI'?
קשור אליך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //