- הוסף לסימניות
פשוט מדהים אין מילים!!
וואאוו עיצוב מדהים
מרחיב את הנפש!
הצבע של הארונות במטבח מהמם ולא נותן תחושה של עומס
והספרייה מהממת!
תודה !! כיף לשמוע ומחמם את הלב !
פשוט מדהים אין מילים!!
וואאוו עיצוב מדהים
מרחיב את הנפש!
הצבע של הארונות במטבח מהמם ולא נותן תחושה של עומס
והספרייה מהממת!
וואו לא יאומןמוצאי שושן פורים, והופ – פסח כבר בפתח!
מאמינה שכבר השבוע נתחיל לחשוב ולתכנן את סידור וניקיונות הבית, וכמו תמיד, יש את החרוצות שכבר בעיצומן של ההכנות.
פסח תמיד מביא איתו אווירה מקסימה של התחדשות, ניקיון, ועל הדרך גם לא מעט שיפוצי פנים.
ובין כל זה, חושבת שזה בדיוק הזמן המתאים לשתף בעוד פרויקט מקסים שלי.
רק הפעם, במקום ניתוח מקצועי – ניתן לבית לספר את הסיפור בעצמו.
מהפך!
קרדיט צילום: רבקה המאירי האלופה!
אהבתם? יש לכם שאלה? שתפו אותי בתגובות!
צפה בקובץ המצורף 1922993
צפה בקובץ המצורף 1923000
צפה בקובץ המצורף 1922994צפה בקובץ המצורף 1922995צפה בקובץ המצורף 1922996צפה בקובץ המצורף 1922998צפה בקובץ המצורף 1922997צפה בקובץ המצורף 1922999
לפני ...
צפה בקובץ המצורף 1923005
צפה בקובץ המצורף 1923006
צפה בקובץ המצורף 1923003
וואו לא יאומן
ממש יצירת אמנות
באמת הרבה מעבר לסטנדרט!!
א. הארונות העליונים במטבח הם בעומק 35 ס"מ (ולא 20 ס"מ). עומק כזה אידיאלי לאחסון פרקטי של צלחות אירוח, מכשירי חשמל שונים ועוד מגוון רחב של פריטים שבשימוש פחות יומיומי. אגב, עומק של 60 ס"מ, שנפוץ גם הוא בחלק מהמטבחים, מתאים יותר לאחסון לטווח ארוך ולא לשימוש יומיומי.@Leah Kashman
יש לי 2 שאלות
1.הארונות העליונים במטבח נראים לא עמוקים בכלל משהו כמו 20 ס"מ, מה הם מכילים, לאיזה שימוש צריך כאלו סוג ארונות
2.הארון בסלון, גם לא עושה רושם של עמוק במיוחד משהו כמו 30 ס"מ, אם כן איך נכנס למטה עוד מגרות אחסון, מה נכנס בהם.... ואיך יש עוד מקום בכזה עומק נמוך
טוב שהקפצת כך זכיתי לראותקיץ בריא! ושיגרה מבורכת
מקפיצה שוב – לטובת מי שלא הספיקה עם כל העומס ה"פסחי" – בקרוב אשתף כאן פרויקטים חדשים ורעננים!
תודה ! כיף לשמוע במיוחד מקולגה מקצועית!טוב שהקפצת כך זכיתי לראות
מהמם בכל קנה מידה!
המון הצלחה
וואו, איזה כיף לשמוע!אמאלה ואבאלה!!!!!!!!!!!!!!!
לא להאמין שזו אותה דירה פשוט מטורף!!
הסתכלתי המון פעמים על הספריה, היא ממש מיוחד ושונה ממה שרגילים לראות,תודה!!!
מעניין, כי דווקא בנושא הספרייה קיבלתי לא מעט פניות בפרטי, אבל כאן אתם הראשונים ששואלים – וזה באמת שאלה מעניינת.
תכננתי את הספרייה בהתאמה אישית לצרכי הלקוחה, והיא יוצרה על ידי נגר פרטי.
מה שמיוחד בה הוא שהבסיס שלה אמנם פשוט יחסית לביצוע, אבל השילוב של מסגרות האלומיניום השחורות עם המראות המושחרות ופסי הלד הפנימיים נתן לה טאצ' אחר לגמרי, עם מראה מוקפד ומרשים.
תכלס, הלקוחה הרוויחה פעמיים – גם ספרייה במחיר נוח יחסית וגם פרקטיות מצוינת. לא רק שהיא הרבה יותר נוחה לעומת ספרייה פתוחה, שצוברת לא מעט אבק ולכלוך, אלא שגם בהשוואה לוויטרינת זכוכית, זכוכית מושחרת פחות רגישה לטביעות אצבע ודורשת הרבה פחות תחזוקה.
הסתכלתי המון פעמים על הספריה, היא ממש מיוחד ושונה ממה שרגילים לראות,
מענין אותי ב' דברים
א.האם זה נוח מדפי זכוכית ? לא עדיף מדף רגיל
ב.האם הארון באמת יוצר על מדרגה אמיתית או שזה רק דמוי, כלומר קרש שמחופה מהמרצפת ?
אשמח לתשובות... תודה
שלחתי בפרטי, הצלחה!אפשר לקבל פרטים על הנגר שעשה את הספריה בסלון?
עיצוב על.. ממש אליפות!!מוצאי שושן פורים, והופ – פסח כבר בפתח!
מאמינה שכבר השבוע נתחיל לחשוב ולתכנן את סידור וניקיונות הבית, וכמו תמיד, יש את החרוצות שכבר בעיצומן של ההכנות.
פסח תמיד מביא איתו אווירה מקסימה של התחדשות, ניקיון, ועל הדרך גם לא מעט שיפוצי פנים.
ובין כל זה, חושבת שזה בדיוק הזמן המתאים לשתף בעוד פרויקט מקסים שלי.
רק הפעם, במקום ניתוח מקצועי – ניתן לבית לספר את הסיפור בעצמו.
מהפך!
קרדיט צילום: רבקה המאירי האלופה!
אהבתם? יש לכם שאלה? שתפו אותי בתגובות!
צפה בקובץ המצורף 1922993
צפה בקובץ המצורף 1923000
צפה בקובץ המצורף 1922994צפה בקובץ המצורף 1922995צפה בקובץ המצורף 1922996צפה בקובץ המצורף 1922998צפה בקובץ המצורף 1922997צפה בקובץ המצורף 1922999
לפני ...
צפה בקובץ המצורף 1923005
צפה בקובץ המצורף 1923006
צפה בקובץ המצורף 1923003
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: השקעות R הון ו-מה חובתו בעולמו2 //