- הוסף לסימניות
לא יודעת מה קרה אבל פתחתי את קליפ סטודיו ואין לי לחץ עט ובפוטושופ כן ..
איך אפשר לתקן את זה אין לי מושג במה נגעתי שזה נהיה ככה ...
איך אפשר לתקן את זה אין לי מושג במה נגעתי שזה נהיה ככה ...
כן העלתי לכאן תמונה שהקפתי בעיגול שאני על עט G וניסיתי את כל המברשות ואין זכר ללחץ עט וזה ממש לא נחזה בכל הכלים בקליפ סטודיו? ניסית גם מברשות אחרות או עפרונות?
תודה אני אנסהקורה לי מידי פעם...
תעשי הפעלה מחדש של המחשב, לי בכל אופן זה תמיד עוזר...
בהצלחה!
אחרי הפעלה מחדש?
אחרי הפעלה מחדש?
מוזר... כי לי בדר"כ זה עוזר...
ניסיתי בכמה מחשבים ניסיתי להוסיף דף ניסיתי להוסיף שכבה נסיתי להפעיל מחדש ניסיתי לכבות למשך שבת שלמה ולהדליק במוצש''ק ניסיתי את לחץ העט בעוד תוכנות ועובד
לא הבנתי בתוכנה של קליפ סטודיו רק אין לך לחץ עט? ובכל השאר כן?דחוף דחוף דחוף!!
יש לי את הבעיה הזאת
ניסיתי בכמה מחשבים ניסיתי להוסיף דף ניסיתי להוסיף שכבה נסיתי להפעיל מחדש ניסיתי לכבות למשך שבת שלמה ולהדליק במוצש''ק ניסיתי את לחץ העט בעוד תוכנות ועובד
אולי הבעיה בעט (אפ' שזה לא כ''כ הגיוני כי בעוד תוכנות כן עובד) אולי הבעיה בתוכנה (דרך האינטרנט שמתעדכן לבד?)
אין לי מושג מה הבעיה
כןלא הבנתי בתוכנה של קליפ סטודיו רק אין לך לחץ עט? ובכל השאר כן?
איזה מוזר
זאת שאלה מטופשת אבל אני ישאל בכל זאתכן
מוזר אה?
בדקת ב Preferences ?כן
מוזר אה?
ניסיתיזאת שאלה מטופשת אבל אני ישאל בכל זאת
ניסית את כל המברשות?
כי אולי זה פשוט מברשת ספציפית
ואגב את/ה יכול/ה פשוט לשאול את ג'יפיטי הוא ממש עוזר בזה אפשר לפרט לו את הבעיה והוא נותן פתרונות שווה לנסות
מה זהבדקת ב Preferences ?
זה נמצא בתפריט "קובץ" (File), זה בעצם העדפות תצוגה והגדרות לויזואליות של שולחן הציור של קליפ סטודיו.מה זה
לא רואה את התמונה (נטפרי)זה נמצא בתפריט "קובץ" (File), זה בעצם העדפות תצוגה והגדרות לויזואליות של שולחן הציור של קליפ סטודיו.
לצורך העניין, ההגדרה השניה היא הגדרת סוג המסך עליו את מציירת- טאבלט PC או חלונות (Windows)
ויש לזה השפעה על לחץ העט.
צפה בקובץ המצורף 1981270

www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שבשבה, פירחונית, נכון מאוד ועוד 2 משתמשים5 //