- הוסף לסימניות
אותי מענין את תוכלי להעללות לופים של יהדות
שמתפללים , בר מצווה, חתונות , חלאקה , חגים , שבת , וכו...
מה שיש לך
אשמח גם!
אותי מענין את תוכלי להעללות לופים של יהדות
שמתפללים , בר מצווה, חתונות , חלאקה , חגים , שבת , וכו...
מה שיש לך
אשמח גם!
אשמח ממש להצטרף בשמחה!!לתועלת כולן
אולי כדאי שמישהי תיקח ע''ע יוזמה
ונעשה שיתוף בקבוצת דרייב
יופיאשמח ממש להצטרף בשמחה!!
אוכל לפתוח קבוצה משותפת למעוניינות..
מה אומרות?
אני מבינה שרובן כאן חסומות לקבוצות כאלו וזה ייחסם מהר מאוד, לא?!יופי
כולם בטח ייהנו אפשר לשים כאן קישור
ולא לשכוח לבחור באפשרות שכל אחת יכולה להוסיף תוכן
אבל לא למחוק תוכן
כשההעלאה באמצע אני כבר מעלה את אותו קובץ פעמיים נוספות.ניסיתי כמה פעמים להעלות, כותב 100% העלאה ואז יש שגיאה. למה?
שיתוף תיקיות ב-Google Driveתעשי בינתיים תיקיית שיתוף רגילה ללא ההגבלות האלו העיקר שיהיה משהו
אם @צריח תדע איך עושים את זה תשני..
מסקנות:שיתוף תיקיות ב-Google Drive
אחרי שיתוף של תיקייה עם אחרים, הם יוכלו לבצע בה את הפעולות הבאות:
מידע נוסף על שיתוף של תיקיות:
- ארגון, הוספה ועריכה: אם הם מחוברים לחשבון Google, אנשים יוכלו לפתוח, לערוך, למחוק או להעביר את כל הקבצים שנמצאים בתיקייה. הם גם יוכלו להוסיף קבצים לתיקייה.
- תצוגה בלבד: אנשים יוכלו לראות את התיקייה ולפתוח את כל הקבצים שנמצאים בה.
טיפ: בינתיים, כדי שלשותפי עריכה חדשים תהיה גישה לתיקייה, אפשר להשתמש בכתובת ה-URL לשיתוף של קובץ שנמצא בעומק התיקייה.
- כשמשתפים או מבטלים שיתוף של תיקיות שמכילות הרבה תיקיות משנה או קבצים, ייתכן שיחלוף זמן מה עד שכל ההרשאות יתעדכנו. כשמשנים בו-זמנית מספר רב של הרשאות עריכה או צפייה, ייתכן שיחלוף זמן מה עד שיהיה אפשר לראות את השינויים.
- הקובץ יאוחסן אצל המשתמש שהעלה את הקובץ, ולא אצל הבעלים של התיקייה.
- כשמנהלים מבנים גדולים של תיקיות, ההרשאות של תיקיות האם ושל תיקיות הצאצאים עשויות להיות שונות. ניתן לעקוף את ההרשאות שהועברו בירושה כך שתיקיות הצאצא יהיו שונות מתיקיית האם. אפשר גם להסיר הרשאות של תיקיית האם מתיקיית צאצא.
תוסיפי לקישור בסוף סתם אותיות, ותסבירי בהודעה שצריך למחוק אותם.אז פשוט לשים כאן קישור? זה לא ייחסם לרובן כאן?
תפרסמי בפורום עריכת וידאובבקשה, פתחתי קבוצה שיתופית להעלאת כל סוגי הלופים.
*נא להוריד כוכביות*
https://drive.google.com*****/drive/folders/1kCq7kFqwKSHd_NJofO6haSLVrJtHNKbH?usp=sharing
יאללה, להתחיל לשתף
נ.ב. נא לא לשתף את הקישור עם אנשים נוספים כדי שהוא לא ייחסם לחסומים...
אני כבר התחלתי להעלות לתיקיה.בבקשה, פתחתי קבוצה שיתופית להעלאת כל סוגי הלופים.
*נא להוריד כוכביות*
https://drive.google.com*****/drive/folders/1kCq7kFqwKSHd_NJofO6haSLVrJtHNKbH?usp=sharing
יאללה, להתחיל לשתף
נ.ב. נא לא לשתף את הקישור עם אנשים נוספים כדי שהוא לא ייחסם לחסומים...
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים