- הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה - אני החסימה של "נתיב"קיבלתי את הטריילר,אבל נטפרי חוסם לי אותו...
@לא ליפול 3 -יש מייל לחסומות?
מצטרפת לשאלה - אני החסימה של "נתיב"קיבלתי את הטריילר,אבל נטפרי חוסם לי אותו...
תורידו****קיבלתי את הטריילר,אבל נטפרי חוסם לי אותו...
@לא ליפול 3מה המחיר בבני ברק?
מה המחיר בירושלים?45 צהריים
55 ערב
@לא ליפול 3 אשמח גם לדעתמה המחיר בירושלים?
המחירים של הסרטים החדשים בירושלים זה 70-80 ש"ח@לא ליפול 3 אשמח גם לדעת
אצלנו 60 לא ליפול , 70 go 2040 כנראה כל שכונה זה מחיר אחר...המחירים של הסרטים החדשים בירושלים זה 70-80 ש"ח
את אומרת מידיעה גמורה או ניחוש?המחירים של הסרטים החדשים בירושלים זה 70-80 ש"ח
רשמו כאן באשכול בדף מספר 1 - רשמו שאין קשר, ושגם בטריילר של 3 רשום שלא צריך לראות את 1 ו 2.אשמח לדעת האם יש לי מה לראות את 3, כשלא ראיתי את 1 ואת 2ץ.
תודה
אם יונה ספיר כתבה אני רצה בעיניים עצומות.בעזרת השם, הסרט הזה לא מבייש את הפירמה...
ככותבת התסריט, לא אעיד על התוכן... אבל הביצוע - מעל ומעבר לכל מה שאפשר להעלות על הדעת.
יש למה לחכות!!!!!!!!!!!!!!!!!
כאחת שצפתה במוצר המוגמר, הסרט מדהים, מבריק ויביא לכן רמה חדשה ולא מוכרת של חווית צפייה...
לא משהו שהכרתן...
תמיד זה ככה,את אומרת מידיעה גמורה או ניחוש?
אני רוצה!!!!!למכירה 2 כרטיסים ליום חמישי בירושלים,ביום חמישי בערב
יש אפשרות דרך מייל?מחפשים לקנות 2 כרטיסים לסרט לא ליפול 3 או ל GO 2040 ביום חמישי בירושלים - לא משנה צהרים או ערב.
תודה רבה!
0583299674
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: יופלה אפרסק, אין מצב!, משפחת ב ועוד 35 משתמשים38 //