נועם אלופה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה חוויה שמספיקה ליום שלם
מטעינים כרטיסים במקום עצמו
מטעינים כרטיסים במקום עצמו
לא יודעת לגבי נסיעה בתח"צ@darkwave @rivkiy וכל מי שמכיר את my baby וביקר שם.
אפשר עוד פרטים על המקום?
אני עם משפחת של גילאי 16 ומטה, רוצה לצאת איתם לשם.
שמעתי שזה נסיעה כמעט 3 שעות ברכבת מירושלים, זה נכון? משתלם לנסוע כל כך הרבה?
האם זה לוקח יום שלם? כי אני רוצה למלא יום שלם, האם אני צריכה לתכנן עוד משהו לאותו יום, או לא נספיק במילא עוד משהו?
ולגבי קניית הכרטיסים - חייבים להזמין באתר, או אפשר לשלם בכניסה על הטענת כרטיס?
ממש אשמח לתשובות!
הייתי שם השבוע.חוזרת על שאלה שנשאלה: איך המקום מבחינת צניעות, וכן האם הכרטיס הנטען אני צריכה להזמין מראש באתר הזה? או שיש גם מכירה והטענה במקום?
ואת הכרטיס להטענה מקבלים גם שם?לא צריך לקנות באתר מטעינים שם.
כן.ואת הכרטיס להטענה מקבלים גם שם?
כן.ואת הכרטיס להטענה מקבלים גם שם?
עדיין ממש ממש עמוס, אבל לא ברמה של ארבע בצהריים.....משהו יודע להגיד מה המצב לקראת 6 בערב מבחינת עומס?
יש שם המון אוכל-אבל-של המפעילים- ערבים דרוזיםמבחינת אוכל יש שם משהו ?
התכוונתי למשהו בד"ץ כמובןיש שם המון אוכל-אבל-של המפעילים- ערבים דרוזים
לא בדקתי אם יש אריזות סגורות ובאיזה הכשר
אגב
כשאתם מביאים אוכל ויושבים איתו-
הם מבקשים לעלות לקומה הכי גבוהה
ולא איפה שהמסעדות שלהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אינטקסט, ב.ש.א., פנחס שמחה ועוד 12 משתמשים15 //