- הוסף לסימניות
מניסיון אישי, אם תוסיפי ל2 פרוסות הלחם המלא ערימת ירקות, הסוכר ישאר נמוך. ירקות מורידים סוכר בצורה מדהימה!הענין הוא שאכלתי 2 פרוסות לחם מקמח מלא והסוכר קפץ לי בטרוף!
לגבי יום כיפור, צריך לשאול בבית דין שמכיל רבנים ורופאים יחד.
מניסיון אישי, אם תוסיפי ל2 פרוסות הלחם המלא ערימת ירקות, הסוכר ישאר נמוך. ירקות מורידים סוכר בצורה מדהימה!הענין הוא שאכלתי 2 פרוסות לחם מקמח מלא והסוכר קפץ לי בטרוף!
לי ידוע ששומנים כמו- זיתים, שמן זית, אבוקדו וכדו' מאטים את קצב ספיגת הפחמימות בגוף ולכן מומלץ לשלב בכל ארוחה. (כך זכור לי שאמרו לי)מניסיון אישי, אם תוסיפי ל2 פרוסות הלחם המלא ערימת ירקות, הסוכר ישאר נמוך. ירקות מורידים סוכר בצורה מדהימה!
לגבי יום כיפור, צריך לשאול בבית דין שמכיל רבנים ורופאים יחד.
אין השוואה בין סכרת לסכרת הריון!את יודעת אולי מה הקו של מכבי?
כי שאלנו את הרב שלנו ואמר לצום, אולי לא מתמצא כ"כ בסכרת הריון...
הבעיה שאני גיליתי היום על הסכרת. ככה שעדין לא מאוזנת ובלי הנחיות בכלל...מקפיצה,
איזה רב מבין לגבי צום יום כיפור לאישה עם סכרת הריון?
איזה פרסומים ???כמו שכתבו למעלה יש פרסומים של הקופות חולים על זה כל שנה מחדש
אשמח לעזרה איפה היה מידע כזהתסתכלו במידע שהיה פה לגבי בתי הוראה לפסיקה בנושאים רפואיים של נשים בהריון.
לא ממש זוכר. תנסי לחפש בית הוראה שמתמחה בתחום יש את של הרב אשר וייס, אבל לא בטוח שיהיה מענה כיוון שמחר ערב יו״כ. אני חושב שלמכון פוע״ה יש תורן טלפוני אבל לא ממש מכיר.אשמח לעזרה איפה היה מידע כזה
הרב צמח ברוך רבינוביץ'מקפיצה,
איזה רב מבין לגבי צום יום כיפור לאישה עם סכרת הריון?
השבוע ראיתי איגלואים כאלו במרפאת גני טל של כלליתאיפה משיגים איגלואים לשתיה בגודל הנצרך, למי שהתירו לשתות שיעורים? (בני ברק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: ח ., ayys, book ועוד 32 משתמשים35 //