פג תוקף בנובמבר 23.. ניראלי שכן צריך הארכה..היום עושים ביומטרי ומצלמים על המקום,
אבל יכול להיות שאין צורך בהארכה כי לאחרונה הם האריכו אוטומטית לכולם.
כפי שכתבתי בהודעה קודמת, זה לא נכון.לגבי התוקף, כמדומני שעד סוף 2025 יפוג תוקפן של כל הת"ז שאינן ביומטריות (ואין להן תוקף)
ק"ו אם פג להן התוקף כבר.
התקנות בקישור הם מלפני כשבועיים, ואפי' באתר משרד הפנים זה לא לגמרי מעודכן וגם לא באיזור האישי הממשלתי.התז שלי מסוף 2014 אבל כל הזמן אני מקבלת הודעות קוליות שפג תוקף תעודת הזהות שלי.
המידע כן מעודכןהתקנות בקישור הם מלפני כשבועיים, ואפי' באתר משרד הפנים זה לא לגמרי מעודכן וגם לא באיזור האישי הממשלתי.
כל תעודת זהות לא ביומטרית - פג התוקף שלה בתחילת 2025.
היה לי עסק רציני עם זה, וזה מה שאמרה לי פקידת משרד הפנים: כל תעודות הזהות הישנות - פג תוקפן מתחילת השנה.
לכן הבאתי קישור לכל זכות.המידע כן מעודכן
תסתכלו בתאריך העדכון
מעודכן ללפני 3 ימים
אפי' באתר משרד הפנים זה לא לגמרי מעודכן וגם לא באיזור האישי הממשלתי.
המידע בכל זכות הוא האינו מעודכןלכן הבאתי קישור לכל זכות.
אפשר גם להסתכל בנוסח החוק עצמו.
אכן כתבתי בעצמי;
חבל על הויכוחים.עדכון
הייתי במשרד הפנים וגם שם הנציגה בדקה במחשב ותאריך האחרון לתעודות הישנות הוא 31/01/2025
חבל על הויכוחים.
החוק שונה, ולא משנה מה יכתבו או יגידו.
מצ"ב נוסח החוק הקובע!
תקרא את הסעיף האחרון בחוק
הם נותנים לך מסמך שיש שם מס' מעקב בדואר ישראלחידשתי הבוקר את התעודת זהות
תודה לכולם
צילמו אותי שם
הבעיה רק שהם שולחים SMS כדי לעדכן שהמשלוח הגיע לדואר , חבל שלזה עוד אין פיתרון..
ה' יעזור. תודה לכולם
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: השקעות R הון ו-מה חובתו בעולמו2 //