דרוש מידע חידוש ת'ז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1874134
יש לך מידע מוטעה שכבר שונה ולא מעודכן בעליל !
מה שמחייב זה התאריך המעודכן והחדש!
אתה מביא לי כל מיני מסמכים שכבר לא מעודכנים
וכן מה שרשום במחשבי משרד הפנים ! ושם אצלם לא מכירים את החוק הזה ורשום שם 31/01/2025
חבל להטעות את הציבור
כנראה מה שהבאת שונה בימים האחרונים
אם תבוא למשל (לשם הדוגמה) עם צוואה שבאה הנפטר מוריש לך את רכושו והתאריך שכתוב שם זה 31/12/24 ויבוא מישהו אחר עם אותה צוואה רק התאריך שנכתבה הוא ב 05/01/25 אז בית משפט יתייחס לשני ולא לראשון כי התאריך שלו יותר חדש ומעודכן
צפה בקובץ המצורף 1874137
צפה בקובץ המצורף 1874138
באמת נראה לכם שבחודש 12/24 התוקף היה עד ינואר 26, ואחרי כחודש התוקף הוקדם בשנה??

אבל אין לי בעיה מי שרוצה לסמוך על המידע שלך שירוץ לחדש ת"ז (אם ימצא תור).
ומי שסומך על נוסח החוק (זה לא משנה ממתי החוק אבל זה הנוסח הקובע ולא שום ניסוח אחר בשום מקום!) יכול לחכות בנחת עוד שנה.

• הוסף לסימניות
אבל אין לי בעיה מי שרוצה לסמוך על המידע שלך שירוץ לחדש ת"ז (אם ימצא תור).
א. זה לא מידע שלי, זה מידע רשמי ברשומות העדכניות ביותר !
ב. אני מצאתי תור שבוע לפני שהלכתי :)
לא צריך לראות שחורות ולתת מידע לא מעודכן !

• הוסף לסימניות
ומי שסומך על נוסח החוק (זה לא משנה ממתי החוק אבל זה הנוסח הקובע ולא שום ניסוח אחר בשום מקום!) יכול לחכות בנחת עוד שנה.
חוץ מזה, איך זה יכול להיות שנוסח החוק הוא כך, ובמחשבים הרשמים בסניף כתוב אחרת ?!
הם לא יודעים את החוק ?

• הוסף לסימניות
חידשתי הבוקר את התעודת זהות
תודה לכולם
צילמו אותי שם
הבעיה רק שהם שולחים SMS כדי לעדכן שהמשלוח הגיע לדואר , חבל שלזה עוד אין פיתרון..
ה' יעזור. תודה לכולם
הם מתקשרים לעדכן שת.ז הגיעה לדואר
והם מתקשרים כל שבוע בערך אם לא לוקחים לתזכר, ובסוף אם לא לוקחים הם מחזירים את התעודה לסניף של משרד הפנים בעיר, אני מקווה שעכשיו אני סוף סוף אקח אותה ולא יהיה לי המשך מסלול :)

• הוסף לסימניות
הם מתקשרים לעדכן שת.ז הגיעה לדואר
והם מתקשרים כל שבוע בערך אם לא לוקחים לתזכר, ובסוף אם לא לוקחים הם מחזירים את התעודה לסניף של משרד הפנים בעיר, אני מקווה שעכשיו אני סוף סוף אקח אותה ולא יהיה לי המשך מסלול :)
אז בעצם היא סתם הלחיצה אותי שאני אגלה עוד חודשיים שהת'ז הגיעה חזרה למשרד הפנים ורק משם אוכל לאסוף
מעולה, תודה

• הוסף לסימניות
תכלס
היום פג התאריך של כל הת.ז מלפני 2012 או רק עוד שנה?
אם היום, חייבת תור לאחרי צהריים בירושלים בדחיפות לשבוע הבא.
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
אגב, מי שפג לו התוקף של ביומטרי והסכים להכנס למאגר יכול לחדש תעודה דרך האתר!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת אם הסכמתי אבל הגשתי היום בקשה לחידוש באתר

תוך כמה זמן אני אמורה לקבל מייל עדכון שזה תקין וחודש בפועל?

למי יש ניסיון???

• הוסף לסימניות
לא זוכרת אם הסכמתי אבל הגשתי היום בקשה לחידוש באתר

תוך כמה זמן אני אמורה לקבל מייל עדכון שזה תקין וחודש בפועל?

למי יש ניסיון???
החידוש זה לא על הקיים.
אמורים לשלוח לכם כרטיס חדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חייב דחוף תעודת זהות,
ורשום באתר שאין תורים!!
אז אני לא אזרח ישראלי??
מה עושים?
1. תנסה תור בעיר אחרת
2. אם יש [או היה] דרכון ביומטרי- ע"פ רוב ניתן להנפיק ת.ז. באתר בלי להגיע ללשכה, מומלץ לנסות.
3.תבדקו אם יש תעודות שיכולות להחליף את הת.ז לצורך הספציפי המדובר [דרכון, רשיון וכו']

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...