יפה.בלא צמודה הציעו 3.45.
אני לא כבול לבנק
בעוד כחודש אוכל לבצע מיחזור בכל בנק
תמיד אפשר לומר לבנק המלווה, שהבנק השני הציע לי משכנתא עם פטור מלא מעלות פתיחת תיק (דבר אפשרי לפעמים, בפרט בסכום כזה).סתם אם יש לכם קבוצת רכישה יש לכם כרגע הסכם עם בנק מסוים כך שלא נראה לי שיש לך מה לאיים אלא"כ אתם לא מחויבים לזה או שאתה רוצה להמשך..???
צמוד מדד הסיכוי שיטפס בטווח שנים קטן לא קיים כמעט.זה נקרא סיכון מחושבלא כל כך מבין בפתיחת תיק ייתכן שלבנק אחר יהיה עלות פתיחת תיק.
מה הכוונה להאריך את המסלול?
זה לא נראה לי קשור ללווי אלא סוג של הסכם....לא? ככה הבנתי שזה קבוצות רכישה...?תמיד אפשר לומר לבנק המלווה, שהבנק השני הציע לי משכנתא עם פטור מלא מעלות פתיחת תיק (דבר אפשרי לפעמים, בפרט בסכום כזה).
נכון.אבל לפעמים שינוי בתמהיל של יועץ טוב עושה את ההבדל.ואת החיסכון. גם שסכום המשכנתא קטן.לקחת בחשבון שבסכום יחסית נמוך למשכנתא (200,000 ש"ח נחשב לכזה)
א. הפערים בשורה התחתונה בעלות הכוללת קטנים יותר (אינו דומה הפרש בעלות כוללת שיוצר פער של 0.5 % במשכנתא של 700,000 לזה שהוא יוצר בשל 200,000) ומה גם שמדובר על מס' שנים מועט יחסי, מה שגם משליך על צמצום ומיזעור ההשפעה של הריבית.
ב. בסכומים קטנים הבנקים פחות מתאמצים להתחרות.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני1 //