לסתימה בכיור יש 2 סיבות, או בגלל שימוש לא נכון וממילא הדייר באמת צריך לשלם, או שיש בעיה בקו הביוב והניקוז ועל המשכיר לשלםבדרך כלל התרגום של סעיף כזה הוא אל תנדנד לי על כל סתימה בכיור.
לכאורה אין לו הרבה משמעות בפועל כי תמיד תוכל להביא אינסטלטור שיפתח את הסתימה תמורת 351 שקל.
מעת לעת כיורים נסתמים בשימוש רגיל.לסתימה בכיור יש 2 סיבות, או בגלל שימוש לא נכון וממילא הדייר באמת צריך לשלם, או שיש בעיה בקו הביוב והניקוז ועל המשכיר לשלם.
מינין?החלפת נורות זה תמיד על חשבון השוכר אא"כ נשרף מיד בכניסה לדירה
כשהייתי שוכר החלפתי בעצמי בלי לבדוק אם המשכיר חייב.מעולם לא ראיתי סעיף כזה, אבל אולי זה יכנס לחוזה הבא בעקבות שוכר שלי שאני צריך להחליף לו נורות בנברשת בסלון.
אני עושה את זה בשמחה, אבל לא ביום שישי כשהחמין גולשים והעוף נשרף.
נכוןלא ממליץ בכלל להתעסק עם משכירים כאלו
זה פתח לדברים לא טובים
תבדוק שאין עוד סעיפים מוזרים
תיקונים בבית אם זה לא נזקים שהשוכר עושה אין שום סיבה שיוטלו עליו
גרו אצלי זוג, אחרי 4 שנים הגישו לי חשבונית על נורה שהחליפו ודרשו ממני תשלום.מינין?
(ואני משכיר)
לדעתי סעיף כזה בחוזה זה נורת אזהרה על טיב המשכיר...
לא יכולה שלא לצחוק.גרו אצלי זוג, אחרי 4 שנים הגישו לי חשבונית על נורה שהחליפו ודרשו ממני תשלום.
נשמע הגיוני?
בסוף כשהם עזבו את הדירה לאחר כשנה הם לקחו איתם את המנורה "שלהם".
ראש קטן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //