• הוסף לסימניות
אלקין מחזיר את השיטה הישנה לפרסם הגרלות לפני היתר בנייה, (יותר טוב מכלום)

• הוסף לסימניות
כתוב שההגרלות החדשות זה מחיר מופחת מה זה אומר??
יותר יקר ממחיר למשתכן ויותר זול ממחיר מטרה.
24 דירות בחודש הקרוב.
296 דירות בחודש הקרוב (לפי המובא בידיעה הנ"ל).

• הוסף לסימניות
אלקין מחזיר את השיטה הישנה לפרסם הגרלות לפני היתר בנייה, (יותר טוב מכלום)

האם יתכן שאנשים יזכו במחיר למשתכן והממשלה לא תסכים להפשיר את הקרקע לבנייה?

• הוסף לסימניות
האם יתכן שאנשים יזכו במחיר למשתכן והממשלה לא תסכים להפשיר את הקרקע לבנייה?
לא מדובר על הפשרה (שינוי יעוד קרקע חקלאית לבניה), שזה הליך לא לגמרי צפוי
אלא על היתר (אישור תכניות בניה), שזה הליך צפוי בע"ה רק לוקח זמן

• הוסף לסימניות
הי האם מישהו מכיר מישהוא שמוכן להגיש בתשלום סימלי את כל מה שצריך כדי להירשם למחיר למשתכן?
אני מבררת בשביל מישהי ששאלה אותי אם אני מכירה שרות כזה, היא בעצמה מידי עסוקה בשביל זה וחבל היא מפספסת את ההגרלות...
תודה

• הוסף לסימניות
הי האם מישהו מכיר מישהוא שמוכן להגיש בתשלום סימלי את כל מה שצריך כדי להירשם למחיר למשתכן?
אני מבררת בשביל מישהי ששאלה אותי אם אני מכירה שרות כזה, היא בעצמה מידי עסוקה בשביל זה וחבל היא מפספסת את ההגרלות...
תודה
זה הליך פשוט של כמה דקות

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי עם פיענוח הזכאות שקיבלתי?
מה הכוונה 'לסדרה לא רלוונטי כמשפר דיור'

1645425461932.png

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי עם פיענוח הזכאות שקיבלתי?
מה הכוונה 'לסדרה לא רלוונטי כמשפר דיור'
לכאורה הכוונה שבמחיר מטרה אתם יכולים להשתתף בכל הגרלה, אבל במחיר למשתכן אתם יכולים להשתתף רק בהגרלה המיועדת למשפרי דיור, והאם אתם סדרה א' ב' או ג' זה לא רלוונטי, כי אין קדימה היום לסדרה א' ב'.

• הוסף לסימניות
אפשר עזרה לאן שווה להירשם חוץ מבית שמש מקום שהשכירות שם גבוה?
וחוץ מזה מתי ההגרלה בבית שמש??

• הוסף לסימניות
משפרי דיור גם יכולים להירשם?

• הוסף לסימניות
אפשר עזרה לאן שווה להירשם חוץ מבית שמש מקום שהשכירות שם גבוה?
וחוץ מזה מתי ההגרלה בבית שמש??
אשמח גם.
מי בקי ויודע לומר איפה שווה?
איפה הפרוייקט בצפת? אזור חרדי?

• הוסף לסימניות
איך נרשמים?
אני יכולה ללחוץ על הרשמה לכל ההגרלות?
יש לזה השפעה על הזכיה?
כלומר אם אני נכנסת ל12 הגרלות פתוחות אני מורידה לעצמי את הסיכוי לזכות במקום יותר ספציפי שאני רוצה כי אולי אני אזכה במקום לא רצוי מבחינתי?
ומה נותן היתרון של בן מקום?

• הוסף לסימניות
זה לא מוגבל ל3 מקומות?

• הוסף לסימניות
@די,
מחיר מטרה זה או 20 אחוז הנחה או עד 300K,
או שזה חייב להיות גם עד 20 אחוז הנחה וגם עד 300K הנחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...