- הוסף לסימניות
למה לא להחליף לאזור אחר כמו בטן גב וכו? כי פעם רופאה אמרה לי שממש חשוב האוורור לפחות באותו יד לעבור מאזור לאזורלבני נוצר גירוי וגירוד נוראי בעור באיזור שבו אנחנו שמים לו את החיישן (גרדיאן4 + מדבקה של Not just a patch)
כך זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 2114139
יש לציין שלא כ'כ אפשרי לו להחליף מיקומים, כי הוא שם בזרוע ימין בלבד בגלל שבשמאל התפילין, ולכן גם אין אפשרות לתת לעור לנשום ולהתאורר,
מה אפשר לעשות כדי לטפל ולשקם את העור?
באמת הייתי שמחה להחליף לו מיקומים, הבעיה שהוא קצת מקובע ולא כ'כ מסכים... וגם אין לו כ'כ רקמות שומן מתאימות לזה במקומות אחריםלמה לא להחליף לאזור אחר כמו בטן גב וכו? כי פעם רופאה אמרה לי שממש חשוב האוורור לפחות באותו יד לעבור מאזור לאזור
מסכימה! להחליף מיקומים זה לא רק ענין של חוסר גירוד זה גם יכול לגרום לשיבוש במדידות סוכר וגורם ליותר זיופים ואם זה במשאבה אז יכול לגרום לבעיות ספיגה...בעיקרון להחליף מיקומים.
אין כ"כ ברירה. נסו לשכנע אותו.
גם אני בתור ילד הייתי מקובע נורא ואיום בכל נושא המדבקות, והוריי עשו עבודה קשה מאוד לשכנע אותי - והצליחו בסוף. אני מודה להם על כך עד היום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //