ביקורת בונה

• הוסף לסימניות
סליחה, עברו להודעה הבאה. היתה פה טעות ולא הצלחתי למחוק את ההודעה לגמרי. איך מוחקים?

• הוסף לסימניות
ביקורת בונה.

מחכה מאד לקרא את דעתכם. על הרעיון על הציור על הצביעה ועל כל המכלול. תודה מראש

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 191.5 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
המכלול יפהפה!
הקפלים בבגדים מטושטשים מידי. יש יותר מידי BLUR עליהם.
הטלית ממש מיוחדת!

• הוסף לסימניות
הציור של הדמויות מדהים!
מאוד אהבתי את הפאות של הילד, שהן מתנופפות ושובבות כאלו. מוסיף המון מתיקות.
אולי בפנים של האבא אמורים לראות יותר פרטים, משהו בזוית שלהן לא נראה מאה אחוז. כמו"כ אולי יש להגדיל את היד של האבא.
בקשר לכיתוב במגילה, כדאי להתייעץ בעיצוב גרפי - אולי כדאי לעשות משהו כדי שיהיה יותר קריא ומושך.
ושוב, הציור ממש נפלא!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בציור.
אבל זה מדהים!
איזה כשרונות יש כאן בפורום הזה, כל פעם להתפעל מחדש.

• הוסף לסימניות
לדעתי - - -

הציור - מדהים!
הרעיון של שילוב תמונה עם ציור - נפלא!

ולהערות (הבונות - - -)
הקלף מידי 'מחשבי'
אם אתה מצייר כ"כ יפה, למה שלא תצייר גם אותו?
ואולי גם פחות שקיפות.
לגבי ההשתקפות של התמונה, לא ניראה כ"כ טוב...
וגם הצל של הדמויות צריך עוד עיבוד - - -

לגבי הפונטים,
הפונט של המגילה -
צריך משו אחר, יותר 'מגילתי' אפילו הייתי הולכת על קורן.
ולא מיושר לשמאל.

והפונט של הכותרת, גם לנסות לשנות למשו אחר.

זו דעתי, קח את זה בערבון מוגבל - - -

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
יש פה ושם הערות שכבר אמרו קודמי, אבל יש פה כשרון מופלא.

• הוסף לסימניות
הציור מדהים.
אבל, האבא מסתכל גבוה מדי - אני מקווה שלא יהיה לו נקע....
זקנו נראה מודבק ורגליו/נעליו אינם בזווית נכונה.

• הוסף לסימניות
מדהים!
אך כמו שאמרו הקודמים האבא צריך שפור גדול מצד המבנה ברגליים-הזוית והן נראות קטנות מדי וגם היד ממש רזה וקטנה.
אני חושב שאפשר להוסיף לאבא גם ריסים של העין. הזקן מדי מודבק
אבל בהחלט מיוחד.
באיזה סוג צביעה הדמויות?

• הוסף לסימניות
מדהים. העתיד החדש של הגרפיקה: גרפיקה בשילוב ציורים ממוחשבים.
רק מפריע לי שהרצפה נראית כמו מראה, למה לא אבנים או שביל עתיק.

• הוסף לסימניות
תודה מאד על היערותיכם הנכונות.
עבודה זו הינה למעשה הדפסת ענק על שמשונית לתליה על קיר של מוסד.
מראה הרצפה כמו מראה הוא למעשה נסיון למתוח את התמונה בלי להרוס את הפרופורציה של הפיקסלים. כיון שהמזמינים שינו את מידות ההזמנה ברגע האחרון והתעצלתי להתאמץ עבורם עוד לאחר שגם כךחרגו מעל ומעבר בדרישותיהם. (השיר למשל הונחת עלי מספר ילדותינו כל שהוא, כאשר אורכו המקורי הוא בערך פי שתיים, אבל כנראה גרפיקאי אמור גם להיות משורר ועורך שירים...)
זו באמת שאלה: מה לדעתכם היה עלי לעשות? להתאמץ יותר למרות הכל, לדרוש תוספת, מה?

בנוגע לענין שילוב הציורים בתמונה אמיתית- חשבתי שזהו רעיון עתיק יומין. לציירים שבינינו שבודאי ראו והתפעמו מציורי מרקוביץ המרהיבים. (בספרי ילדים פופולריים כמו 'מה ומי בעולמי', ועוד) הוא באמת צייר ה-כ-ל לבד??? (כלי רכב למשל, בכזו דייקנות והיצמדות לפרטים) הוא לא התבסס על תמונות קיימות?
מגילת אסתר של וקסברגר- ציור עצמי נטו??????????????
אנא למדו אותי כיצד.
תודה לכולכם.
מי שיכול להגיב -מידיעה , שמועה ובודאי מנסיון, על כל זה- שיגיב.
זהו נושא עלום משהו שעדיין לא הצלחתי לפצח את העומד מאחור.

• הוסף לסימניות
הציורים של מרקוביץ, לפי טביעת עין שלי, מצויירים לגמרי. יש שם הרבה עבודה על מחשב, אבל אין התבססות על תמונות 'פוטו'.
הלא כן?
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
זה נכון שמרקוביץ משלב תמונות ומרקעים. צריל לדעת איך לעשות זאת בצורה נכונה באופן שלא יגרע מהחן של ציור ידני. מרקוביץ עושה זאת לפעמים טוב ולפעמים גרוע. יש ציירים, לעומת זאת שגם משתמשים לפעמים בתמונות בשביל טקסטורות, אך יודעים להטמיע אותם באופן שלא יבחינו שהם תמונות.
לדעתי הציור שלך הוא מקסים בשביל בי"ס ולא כדאי להשקיע מעל ומעבר, בפרט אם הם מרוצים., חוץ ממעט בדמות כפי שכבר העירו לעיל, על הראש והרגליים (הראש גם גדול מידי) אני בדעה שהשיפור צריל לבוא מעבודה לעבודה ולא כדאי לבוסס מידי בעבודה אחת.

• הוסף לסימניות
שימשונית זה חומר פלסטי דומה לברזנט (רק בצבע לבן) שבית דפוס מדפיסים עליו כרזות פרסומות וכדו'

• הוסף לסימניות
אלף,
ממש מעניין מה שאת אומרת.
יש לנו את הספר 'מה ומי בעולמי', והתעמקתי בו רבות.
תפסתי הרבה מקומות שרואים שימוש במחשב - לפעמים יצירה ממוחשבת של ממש, ולפעמים חיתוכים, הדבקות והעתקות של ציורים ידניים. למרות שהיו מקומות שחשדתי שיש שימוש בתמונות פוטו, לא תפסתי שום הוכחה, ולכן סברתי שהכל מצוייר.
ממש מעניין אותי אם את יכולה לכוון אותי לתמונה מצולמת-חד-משמעית שמשולבת בתוך הספר הזה, אני ממש סקרנית.
תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל דוגמאות לדבריך.
תנו דוגמא גם לציור ידני. לדעתי הכל ממוחשב ובחלק מהמקומות הופעלו פילטרים שיתנו לציור תחושה ציורית.
כמו''כ ישנם ספרונים של הוצאת 'טללים' (שאגב הוציאה גם את 'מה ומי')כאשר הצייר הוא אחד בשם מרק (קיצור של מרקוביץ?) וגם שם לענ''ד הכל ממוחשב- ציור ממוחשב או תמונה מפוסטרת...
בכל הספרים הנ''ל ישנן טקסטורות מדהימות של עץ, אבן, דשא ועוד לדעתי הכל ממוחשב
רק השאלה איך???

• הוסף לסימניות
מצויר ביד אני קוראת גם למצוייר ידנית בעט דיגיטלי :)
ודאי שהוא משתמש המון בפילטרים.
המרק ההוא ברור שהוא מרקוביץ, אלא מה? (לא מידיעה, אלא מ1+1...)
גם אני נתפעלתי עמוקות מהטקסטורות, אבל לדעתי הוא יצר אותן בעצמו - איכשהו, ולא צילם אותן.
מאוד מעניין שיש עם מי לדבר על זה, אחר שהתחבטתי עם עצמי בלי סוף...

אגב, האם יש למישהו ידיעה אם מדובר בתלמיד של גדי פולק?
האם מישהו סבור שגם גדי פולק משלב תמונות מצולמות? (כמעט חילול הקודש לחשוב כך...)

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שמדובר בצייר רוסי (יהודי?) בטח לא תלמיד של גדי פולק. ישנם אי אלו ספרים בהם משולבים ציורים שלו ושל גדי פולק ביחד. גדי פולק עשה את הדמויות והוא את התפאורה מסביב. לדוגמא:הגדה של פסח ומגילת אסתר מאוירת בהוצאת פלדהיים.
אישית ראיתי דמויות צבועות במחשב של גדי פולק משולבות בנופים המדהימים של מרקוביץ.
ראיתי זאת במחשב לפני שהספר יצא לאור. אין לי מושג באיזה ספר מדובר.
עודני מחכה לדוגמאות לסוגי הציורים של מרקוביץ.
וכן מה בדבר וקסברגר - מגילת אסתר שלא ראיתם מימיכם.
יש פה איזה סוד סודי או פטנטים יחודיים מאחורי היצירות המדהימות או שזה נטו אומנות, כשרון וכמובן שליטה מעולה ברזי התוכנות?????????????????

• הוסף לסימניות
מה זה המגילה של וקסברגר שכולם מדברים עליה כל הזמן?
יש למישהו משהו להראות?
אגב, מרקוביץ באמת הרבה פחות מוצלח מגדי פולק בדמויות. הילדים שלו בכלל לא חמודים. אבל הרקעים שלו...
אגב, שמעתי שלוקבסרגר יש צוות של ציירים, שהשם שלהם נשאר מוסתר מאחורי המותג שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה