נכתב ע"י מינדי ל;2409930:לי יש אצל מגדל
נכתב ע"י AutoCAD;2410278:ממליצה ללכת על סוכנים מוכרים מאנ"ש.
אני מבוטחת אצל מגדל, דרך סוכן שלהם שבא אלי הביתה, אבל לא מרגישה מספיק רגועה.
נכתב ע"י עוגת בוקר;2410316:ממליצה לך לעבור לסוכן פרטי.
במקרה של תביעה תחפשי את חברת הביטוח בסיבוב.
כי כשצריך - הם משלמים עד השקל.
אבל מי ילחם בשבילך?????
הם לא מוציאים בקלות את הכסף מהכיס שלהם.
נכתב ע"י LIM;2410336:ממש ממש לא נכון!
נכתב ע"י עוגת בוקר;2410316:ממליצה לך לעבור לסוכן פרטי.
במקרה של תביעה תחפשי את חברת הביטוח בסיבוב.
כי כשצריך - הם משלמים עד השקל.
אבל מי ילחם בשבילך?????
הם לא מוציאים בקלות את הכסף מהכיס שלהם.
ועוד נקודה - סוכן יכול לבחור לך מבין החברות שהוא עובד איתם
את החברה הטובה ביותר והזולה ביותר.
לסוכן שלך - אין איך להוריד מחירים.
נכתב ע"י קריתי;2410323:הסוכן - אליהו רוטלוי, מומלץ!
גם מחירים טובים וגם יחס אישי ומקצועי במקרי תביעה.
נכתב ע"י ארבע;2410667:דווקא מניסיוני כעובדת בענף, זה מאד מאד נכון.
סוכן טוב עובד עבור המבוטח, לא עבור החברה המבטחת, ובהחלט בורר מבין החברות עמן הוא עובד את הטובה ביותר מבחינת תנאי התשלום, האמינות והשירות.
סוכן טוב יפעל וילחם למען הלקוח שלו, ולעתים אפילו ידאג שיקבל תשלומי אקסגרציה, כלומר תשלום שהוא לפנים משורת הדין ולא היה אמור להתקבל לפי תנאי הפוליסה.
אני רואה אנשים שמתנהלים לבד מול חברות ביטוח, פעמים רבות זה עסק מתיש ביותר.
נכתב ע"י shifrbor;2410815:אתה סוכן ביטוח??
נכתב ע"י ארבע;2410836:לא. אני עובדת בתחום.
רואה את הבוס שלי נלחם עבור לקוחות,הולך לפגוש קודקודים בכירים בחברות כדי לעמוד על זכויות מבוטחיו - כאלו שלמבוטח הישיר בחיים אין סיכוי להגיע אליהם או אפילו לשמוע את שמעם. מבוטח ללא סוכן ירוץ רק אחרי פקידת שירות הלקוחות או האחמ"ש שלה, במקרה הטוב. ולפעמים הסוכן גם עוזב חברות שביטח בהן במשך שנים כי הן הכזיבו ולא סיפקו למבוטחיו שירות די טוב.
נכתב ע"י shifrbor;2410810:יש לך מס טלפון שלו??
נכתב ע"י מינדי ל;2409928:זה ביטוח מקצועי כמו של רופא וכו
חובה על כל בעל מקצוע לבטח את עצמו
לא חסר סוכני ביטוח .....
נכתב ע"י shifrbor;2411152:תוכלי לתת לי את השםו המספר שלו??
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים