נכתב ע"י hbecker;1953920:הגענו לסוף האתגר.
מקווה שנהניתן!
הרעיון לאתגר הזה עלה לאחר שניקית אחת ביקשה פטיפור מלוח, ותסלח לי הניקית שאני לא זוכרת את שמה....
עור וגידים רקם הפטיפור המלוח הזה במוצ"ש אחת כשגילית במקרר מנת דג סלמון מיותמת שנותרה מליל שבת. ריסקתי, כמו טונה, הוספתי עוד כמה רכיבים, תיבלתי ודחסתי לתוך תבנית סיליקון...ולתנור.
אחרי שהפטיפור הזה קצר מחמאות בבית באותו מוצ"ש הכנתי את אותו רעיון בוריאציה נוספת...
מתכון- מחר אי"ה. נאפשר קודם "לפעילות הערב והלילה" לראות את האתגר....
בינתיים, קבלו את ה"בן דוד" שלו- קייקפאפ טונה [שוב, אני אני לא זוכרת לאיזה ניקית הבטחתי קייקפאפ מלוח...]
צפה בקובץ המצורף 276163
צפה בקובץ המצורף 276164
נכתב ע"י חיים יפים;1953932:מה זה הציפוי? פרורית וביצה?
נכתב ע"י בלון;1953944:זו הייתה א-ירושלמית.
מיונז+ קטשופ + שום כתושנכתב ע"י אחת אחת 11;1954556:ומה זה הורוד?
מחר בעז"ה....נכתב ע"י ליליפ;1954577:טעים! רוצה אחד עכשיואיפה המתכון?
נכתב ע"י hbecker;1954582:מיונז+ קטשופ + שום כתוש
מחר בעז"ה....
צריכה קצת מנוחה![]()
נכתב ע"י hbecker;1954868:מקפיצה למשמרת לילה...
ופורשת בזאת להערב...
מתכון, כאמור מחר בעז"ה.
נכתב ע"י chanak4;1955573:איפה ההדרכה? עדיין מתאוששת מהאתגר?
סתם, מחכים בסבלנות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בית הסופר התורני, י ס, פנטסטית ועוד 2 משתמשים5 //