"אירועים" ב php

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר האם ניתן לבנות ב php מטפלים לאירועים?

למשל פונקציה שתעקוב ("תאזין") למשתנה כלשהוא שמוגדר בסקריפט ,
ובכל פעם שהוא משתנה תבצע פעולה מסוימת

לדוגמא יש לי אובייקט של DateTime שבכל פעם שמתעדכן ערכו אני רוצה שיתעדכן משתנה בוליאני בסקריפט
המכיל מידע האם השנה העברית של התאריך הנקוב הינה מעוברת או לא
(חישוב הנוסחה הוא פשוט מאוד ,דרך אגב) ומערך של שמות החדשים ישתנה בהתאם מאדר לאדר א' / ב'

ידוע לי על דרכים ארוכות יותר להגיע לתוצאה זו
1) על ידי איחסון האובייקט הנ"ל במאפיין מוגן או פרטי של מחלקה שניתן לשנותו רק על ידי פונקציה של המחלקה כך שאוכל להיות בטוח שהמאפיין לא ישתנה ללא ידיעתי ובפונקציה הנ"ל לתת הוראה לשנות את כל מה שצריך לשנות לפי העדכון
2) לוותר על העדכון בעת השינוי, ורק בפונקציות שקוראות לנתונים המשתנים להוסיף קריאה לפונקציה שתבדוק קודם את מצב האובייקט ותשנה בהתאם את הנתונים

שאלתי היא האם יש דרך קלה יותר לבנות קטע קוד כלשהוא צדדי שיאזין למשתנה באופן אוטומטי במשך כל זמן הריצה ללא שנצטרך 'לקרוא לו' בכל פעם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה