עזרה אין חסד.

סל שלם זה מעולה.
אבל בסל שאני בדקתי ראיתי מלא מוצרים שהרבה פחות רלוונטים לאנשים.
וכל המוצרים שהם קבוע במחיר מאד זול ביש לא נמצאים בהשוואה בגלל שהם לכאורה לא ברי השוואה כי אין בעוד חנויות את המותג יש.
אבל לאנשים שרוכשים זה פשוט מתעלם מהם ואנשים במציאות רוכשים אותם בכמויות.
ואין שום הבדל באיכות בין שמן של יש, לשמן של טעמן, וכן על זה הדרך במלא מוצרים.

אני אשמח שבהשוואות הבאות יכללו גם את המוצר הכי זול שבכל קטגוריה, ואז זה יוכל לכלול גם את כל המותגים הפרטיים של כל הרשתות השונות.

לדוגמה פסטה 500 גרם, אצל אחד זה קייטי, ואצל השני זה יש, ואצל השלישי זה רמי לוי, ואצל הרביעי זה יכול להיות טעמן.
העיקר תבדקו את המוצר הזול ביותר בכל קטגוריה לאנשים שלא קונים לפי מותגים.
לרמי לוי יש הרבה יותר מותגים פרטיים מיש חסד ואם היו מחשבים את זה זה היה זול בהרבה מיש יתכן שגם אושר עד

סל שלם זה מעולה.
אבל בסל שאני בדקתי ראיתי מלא מוצרים שהרבה פחות רלוונטים לאנשים.
וכל המוצרים שהם קבוע במחיר מאד זול ביש לא נמצאים בהשוואה בגלל שהם לכאורה לא ברי השוואה כי אין בעוד חנויות את המותג יש.
אבל לאנשים שרוכשים זה פשוט מתעלם מהם ואנשים במציאות רוכשים אותם בכמויות.
ואין שום הבדל באיכות בין שמן של יש, לשמן של טעמן, וכן על זה הדרך במלא מוצרים.

אני אשמח שבהשוואות הבאות יכללו גם את המוצר הכי זול שבכל קטגוריה, ואז זה יוכל לכלול גם את כל המותגים הפרטיים של כל הרשתות השונות.

לדוגמה פסטה 500 גרם, אצל אחד זה קייטי, ואצל השני זה יש, ואצל השלישי זה רמי לוי, ואצל הרביעי זה יכול להיות טעמן.
העיקר תבדקו את המוצר הזול ביותר בכל קטגוריה לאנשים שלא קונים לפי מותגים.
נכון לגבי פסטה של 'יש', וגם לגבי מיץ ענבים של 'זול ובגדול', ועוד עשרות מוצרים ב'רמי לוי' ו'אושר עד' - שיש לשתיהן מוצרים רבים במותג שלהם.
דווקא רשת 'יש' ו'זול ובגדול' -שתיהן העלו את המחירים לאחרונה יותר מכל הרשתות, כפי שהעליתי בהשוואה הקודמת.

בשבוע הבא נבדוק לפי סדר אחר, לא כולל מבצעים נקודתיים - כי מי שמגיע עם רשימת קניות אמור לשלם על כל הרשימה ולא רק על מצור ש'דוחפים לו'.

לרמי לוי יש הרבה יותר מותגים פרטיים מיש חסד ואם היו מחשבים את זה זה היה זול בהרבה מיש יתכן שגם אושר עד
נשמח מאוד לראות דוגמא למוצר אחד של מותג רמי לוי שזול יותר ממוצר דומה במותג של יש.

העובדה המפורסמת ביותר אצל משווי המחירים (העממיים והפשוטים..) היא שמוצרי המותג של יש זולים יותר מכל מתחרה,

לגבי שאר הדברים כמובן שיש הרבה מה להתווכח ולדון.

אשמח להיווכח אם טעיתי.

נשמח מאוד לראות דוגמא למוצר אחד של מותג רמי לוי שזול יותר ממוצר דומה במותג של יש.

העובדה המפורסמת ביותר אצל משווי המחירים (העממיים והפשוטים..) היא שמוצרי המותג של יש זולים יותר מכל מתחרה,

לגבי שאר הדברים כמובן שיש הרבה מה להתווכח ולדון.

אשמח להיווכח אם טעיתי.
יתכן שהמותגים הפרטיים של יש יותר זולים מרמי לוי לא בדקתי
אבל אם נחשב את כמות המותגים הפרטיים של רמי לוי מול יש
ברור שהסל יהיה יותר זול כי לרמי לוי יש יותר מותגים פרטיים

למה לא כוללים בבדיקה את המכירות השכונתיות ולהציג כמה באמת חוסכים שם?
כי אין שם סל מוצרים מלא, אלא כל שבוע מגיעים מוצרים אחרים

כי אין שם סל מוצרים מלא, אלא כל שבוע מגיעים מוצרים אחרים
ובכל זאת אפשר לעשות בדיקה במשך כמה שבועות על המוצרים שנמצאים שם ולבדוק כמה כל מוצר עולה בחנויות הזולות

ובכל זאת אפשר לעשות בדיקה במשך כמה שבועות על המוצרים שנמצאים שם ולבדוק כמה כל מוצר עולה בחנויות הזולות
זה יהיה פחות מדויק כי המחירים יכולים להשתנות תו"כ, חלק מהעניין זה לערוך את ההשוואה של כל הרשתות באותו תאריך

בדרך כלל משנת יוסף מאד עקביים במחירים שלהם- חוץ מהתקופה האחרונה שהעלו מחירים כמו כולם..
ברגע שמתייצב אין שום בעיה להשוות מחירים בפריסה חודשית
גם ביש מבצעים מתחלפים בד"כ פעם בחודש
מצחיק שמתעלמים משחקן כל כך מרכזי וזול

מחירי רשתות המזון בבית שמש, הושוו עבורנו ע"י הכתב צבי טסלר.
'אושר עד' ו'רמי לוי' שוב הזולות ביותר.
היקרה ביותר: 'נתיב החסד'.

הסל כולל 254 מוצרים אחידים על מדפי כל הרשתות, ולא כולל מוצרי בשר שמחירם משתנה מאוד בהתאם לגופי הכשרות:
הפער בין הרשתות נמצא: 586 ש"ח.
  • אושר עד 2762.57 ש"ח
  • רמי לוי 2770.91
  • יש חסד 2912.80
  • קרפור היפר 3054.47
  • קיי טי 3095.30
  • שפע ברכת השם 3223.02
  • זול ובגדול 3249.09
  • גוד מרקט 3262.10
  • בר כל 3312.71
  • נתיב החסד 3348.81
בעת התשלום בקופה, זיכרו לציין: "אנו עוקבים אחר השוואות המחירים".

*במכירות השכונתיות של 'משנת יוסף' ועוד, המחירים זולים יותר מכל הרשתות.
רשת 'נתיב החסד' ו'בר-כל-טוב' בחרו לאיים בתביעת לשה"ר, בעקבות הפרסום.
הנה תגובתינו, וטבלת השוואת המחירים של PriceZ.

אחרי ש'אושר עד' יצאה הזולה ביותר, הפעם 'רמי לוי' יוצאת הזולה ביותר, ו'נתיב החסד' שוב היקרה ביותר, בפער של כ-622 ש"ח.

קבצים מצורפים

• מכתב התראה בגין לשון הרע 19.1.25.pdf
    KB 340.8 · צפיות: 135
  • PricezBINew_ניתוח_מחירים_נפוצים_ברשתות_2747_2025-01-19-17-42.xlsx
    KB 152.6 · צפיות: 44
  • השוואת מחירי רשתות המזון נתיב החסד היקרה ביותר הבהרה.mp3
    KB 1,022.6
הם טוענים שהסקר נערך בבית שמש ומוזכר שם ברכל טוב ואין להם סניף ברכל בעיר
זה עיקר הטענה.
בתשובה לשאלתך @efigraf
וכן הם טוענים שזה נעשה ללא מתודולוגיה מקצועית וכאלה כנראה לא משהו שאמור לעניין אותנו אבל כן את השופט

@איצ'ה קו המידע מדובר באנשים שומרי מצות
אולי כדאי להזכיר להם שתביעה בערכאות היא איסור חמור בודאי ובודאי במקרה שבי''ד לא היה מחייב שאז זה גם גזל

נערך לאחרונה ב:
רשת 'נתיב החסד' ו'בר-כל-טוב' בחרו לאיים בתביעת לשה"ר, בעקבות הפרסום.
הנה תגובתינו, וטבלת השוואת המחירים של PriceZ.

אחרי ש'אושר עד' יצאה הזולה ביותר, הפעם 'רמי לוי' יוצאת הזולה ביותר, ו'נתיב החסד' שוב היקרה ביותר, בפער של כ-622 ש"ח.

רשת מרכולים חרדית החליטה לתבוע דיבה מישהו שיצר סקר השוואת מחירים שלכאורה הוציא אותם יקרים. אך מבדיקה מדוקדקת של אנשים אחרים

מסתבר שהם יותר יקרים ממה שהוצג בסקר :p
(מידע בית שמש)

בעיר מודיעין עילית פועלים שתי סניפים של יש חסד ובשתיהם יש חוסר במוצרים
נ.ב למה אין אושר עד בק"ס? זה יכול לפתור הרבה בעיות

בעיר מודיעין עילית פועלים שתי סניפים של יש חסד ובשתיהם יש חוסר במוצרים
נ.ב למה אין אושר עד בק"ס? זה יכול לפתור הרבה בעיות
ביש חסד בכל הארץ יש חוסרים למשך תקופות ארוכות.
לדוג' ביש חסד ברח' עזרא בבני ברק אין אפונה וגזר בשימורים, כבר יותר מ3 שבועות...
ובעבר היה תקופה ארוכה שלא היה תירס בשימורים.

ביש חסד בכל הארץ יש חוסרים למשך תקופות ארוכות.
לדוג' ביש חסד ברח' עזרא בבני ברק אין אפונה וגזר בשימורים, כבר יותר מ3 שבועות...
ובעבר היה תקופה ארוכה שלא היה תירס בשימורים.
אבל בבני ברק אפשר ללכת לאושר עד שם הרבה יותר זול ויש הרבה יותר דברים
אבל בק"ס בשביל אושר עד צריך לנסוע עד לוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

מספיק להתקשר ולהתווכח עם נציגי חברות התחבורה

פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,

ופתאום הם מתקשרים איליך, ומסבירים לך למה התביעה לא צודקת

ובדרך כלל בסמוך למועד ה'משפט' (נשמע מלחיץ קחו את זה כביקור ברופא משפחה...) הם מציעים לך פשרה על כחצי מהתביעה

ולאמיצים שבינינו ברוב המקרים אל תוותרו תלכו לביהמ"ש ותקבלו את כל הסכום!!!

הלוואי שכל עם ישראל יעשה כך, פתאום חברות התחבורה ידפקו אוטובוסים בשעון שוויצרי!!!!

א'. האטובוס לא יצא וכולי וכולי, תשמרו או קבלה של מונית שלקחתם (בד"כ עדיף לקחת מונית ככה יש נזק יותר רציני אך לא חייבים) או נסיעה הבאה שלקחתם וכל הוכחה אחרת
ב. שולחיים תביעה במקביל לחברת התחבורה המפעילה וכמו"כ למשרד התחבורה.
ג. מחכים לתשובות, אם התשובות לא מספקות (לא נתנו פיצוי מספק וכולי) פותחים תביעה ב15 דקות!!!
ד. מחכים למועד הדיון, בד"כ תקבלו כבר מיד אחרי ההגשה טלפונים מתפתלים מחברת התחבורה המפעילה למה זה תביעה שטותית, ויש להם אפי' הוכחות להפך, אל תבהלו, חכו בסבלנות ואז או ששתתפשרו או שתלכו עד הסוף, בהצלחה תעבירו הלאה שכולם יתבעו אותם, ונקבל ככה שירות נורמלי!!!

כל מי שהגיש והצליח או שלא שיעלה את המקרה כאן שנצליח ביחד לחולל שינוי!!!!
הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...