- הוסף לסימניות
מחירים בשמים!!!!!!אנו מזכירים לכם שרשת מזון עולמית "קרפור" השיקה סניפים בארץ, כך שבאמת יש לכם מה להרגע
מחירים בשמים!!!!!!אנו מזכירים לכם שרשת מזון עולמית "קרפור" השיקה סניפים בארץ, כך שבאמת יש לכם מה להרגע
תלוי איפה גרים...בקיצער
אושר עד- זול, בלי תור, שירות מהיר, לבעלי רכבים
יש חסד- זול, תורי ענק, זמין מאד, בלי שירות
רמי לוי- זול, תור בינוני, זמין שירות קלוש
נטו חיסכון- לא כ"כ זול, שירות פצצה, לבעלי רכבים, חווית קניה
שפע ברכת ה'- זול, תור בינוני, זמין, שירות סביר
אשמח להגהות בלי ברברת ופטפטת, חושבים אחרת? תעתיקו הכל ותגיהו איך שאתם חושבים
ואז יפתח בפרוג כל יומיים תלונות על המכירות הנ"להפתרון הוא מכירות שכונתיות דוגמת משנת יוסף ודומיהן לא משלמים את הארנונה של הסופר לא נקיון ולא שכירות מטורפת של מקום הקניה לא עובדי תחזוקה לא קופאים ולא ולא ולא תכלס אין מי שמתחרה במחרים שלהם
א. למי זה מפריע ???אתמהה, אולי אתם גרים ממול והרעש והלכלוך מפריע לכם? זה הסיבה שאת מתנגדת????ואז יפתח בפרוג כל יומיים תלונות על המכירות הנ"ל
כמה הם מפריעים
ואין להם שירות לקוחות
וכו וכו
תעשה חיפוש קטן ותגלה המון ניקים שמתלוננים..א. למי זה מפריע ???אתמהה, אולי אתם גרים ממול והרעש והלכלוך מפריע לכם? זה הסיבה שאת מתנגדת????
לא נכון בעלילרק תחשבו שהיום משנת יוסף זה כח הקניה הגדול בארץ חשבתם על זה
שערי רווחה רבע לשבע 11.9 במקום 8.9 עלייה של 30 %כן?
של מה למשל?
אני לא צריך לעשות "חיפוש בניקים" בתוך עמי אנכי יושבת אני גר בשכונה שמאות רבות של משפחות באות כל שבוע לאסוף את הזמנתם כך גם אחיי ואחיותי שגרים כל אחד\ת בשכונה אחרת כך גם הורי גיסי וגיסותי, ולהיפך, לא שמעתי בשכונה שלי מישהו שעורר על כך שזה מפריע לו או מישהו שניסה להתנגד לכך או משהו כיוצא בזה אדרבה כולם שמחים מרוצים ונהניםתעשה חיפוש קטן ותגלה המון ניקים שמתלוננים..
לא נכון בעליל
שישיית RC קולה עלתה 17.9 ועכשיו 24.9.כן?
של מה למשל?
עלייה של למעלה מ30%שישיית RC קולה עלתה 17.9 ועכשיו 24.9.-שערי רווחה
שערי רווחה -רבע לשבע 11.9 במקום 8.9 עלייה של 30 %
יש משהו כזה מכירות של החקלאים ישירות בכל מיני מקומות. האם זה זול ממשנת יוסף? לפי הידוע לי לא!ועוד דבר באשר לפירות וירקות שמחירם האמיר נוראות בשנים האחרונות שזה דבר מטורף שהדבר הכי בסיסי ובריא ונצרך עולה כ"כ יקר הגיע הזמן שיקום מישהו ויתווך ישירות בין החקלאים לצרכנים ויוזיל פערי תווך בקלות אפשר למצוא פילנטרופ שיממן רק את הוצאות השינוע הפיזור והלוגיסטיקה שהיא לא פשוטה אני יודע אבל תחשבו כמה זה יכול להוזיל לנו במוצר הזה שנקרא פרי שהוא כ"כ בריא ונצרך רבש"ע הילדים היום אוכלים שטויות לא בריאות כמו גומים ושאר מרעין בישין במקום פרי טוב ומוצלח רק בגלל שאין פרי מגרה במקרר וחבל באמת חבל
הם כנראה חושבים שהציבור ממש טיפש, לא קצת.משופרסל נמסר בתגובה: "בדיקתכם מעלה כי במחצית מהמוצרים חלה ירידת מחיר, או שמחירם נותר ללא שינוי. הדבר נובע משינוי תמהיל המבצעים, כמקובל ברשתות המזון. רשת "יש חסד" נחשבת לאחת מרשתות המזון הזולות ביותר בישראל, ותישאר כך גם בעתיד - ללא קשר לזהות מנהל כזה או אחר".
כנראה גם מקצת מהסערה שמתחוללת בציבור הגיעה לאוזניהםהם כנראה חושבים שהציבור ממש טיפש, לא קצת.
נובלת"ק
אני תקועה עם תווי קניה ביש בסכומים גדולים
איך ניתן חוקית לעלות מחירים בלי פרופורציות ולגרום להפסדים ללקוחות שבויים?
השאלה היא על העלייה הלא פרופורציונלית (על העליות הרגילות הם יכולים לטעון שזה עליית מחירי הגלם ושאר תירוצים)
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: לוצ'י, עמוק - תחקיר ספרותי, שמואלזון ועוד 14 משתמשים17 //