מתאים ממשאני שואל שאלה ואשמח את עזרתכם. האם מתאים לבר מצווה שיהיה אורגניסט? האם תלוי בעדה או מגזר שהו?
תודה
איזה מגזר ? סגנון ?אשמח לקבל המלצות תודה
0553325354אשמח לקבל המלצות תודה
קלידן מקצועי יודע להרים קהל ממליצה מאוד מנסיוןאשמח לקבל המלצות תודה
אני גר במודיעין עילית ואני מחפש ליטאי חסידי שיכול הוא בעצמו לשיר או שיביא זמר ואני לא מחפש שיהיה ריקודים רק שיהיה רקע נחמד שמח.איזה מגזר ? סגנון ?
עיר ?
0553325354אני גר במודיעין עילית ואני מחפש ליטאי חסידי שיכול הוא בעצמו לשיר או שיביא זמר ואני לא מחפש שיהיה ריקודים רק שיהיה רקע נחמד שמח.
תודה0553325354
המלצות וסרטונים בשפע
תודהגדליה 0533161083
קלידן אלוף, בעל נסיון ענק
מה המייל?תודה
אפשר לישלוח לי סרטונים והמלצות?
הוא ממודיעין עילית?
A548519102שטרודל גיימל נקודה כום. תודהמה המייל?
היי אני שר באירועים מהסוג הזה אתה יכול לפנות אלי למספר0539543009 אשלח לך במייל סירטונים שלי שראני גר במודיעין עילית ואני מחפש ליטאי חסידי שיכול הוא בעצמו לשיר או שיביא זמר ואני לא מחפש שיהיה ריקודים רק שיהיה רקע נחמד שמח.
אשמח לקבל סירטונים המייל שלי רשום כבר בשירשור הזה תודההיי אני שר באירועים מהסוג הזה אתה יכול לפנות אלי למספר0539543009 אשלח לך במייל סירטונים שלי שר
מה המייל שלך ? לא הצלחתי לשלוח לך הודעההיי אני שר באירועים מהסוג הזה אתה יכול לפנות אלי למספר0539543009 אשלח לך במייל סירטונים שלי שר
A548519102שטרודל גיימל נקודה כום. תודה
מה המייל שלך ? לא הצלחתי לשלוח לך הודעה
תלוי בעדה...אני שואל שאלה ואשמח את עזרתכם. האם מתאים לבר מצווה שיהיה אורגניסט? האם תלוי בעדה או מגזר שהו?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //