- הוסף לסימניות
- #2,341
קו 6 עובד ?
ראיתי קווי 6 בנהר הדןקו 6 עובד ?
חלק גדול מהנוסעים מבית שמש לערד הם תושבי הקריה ויפה נוף, - המעוז של חסידי גור - שמשתמשים המון בקו הזה.שינוי בקו 559 לערד
1. נוסע דרך לוי אשכול-הרצוג בלי להיכנס לקריה וליפה נוף
2. אחרי נהר הירדן ונחל הקישון פונה ימינה לנחל ערוגות-נהר הדן וממשיך משם לצאלים.
(יש גם שינוי בתוך ערד)
כשראתי את זה באתי לקפוץ ולומר תראו איך הם יודעים לסדר לעצמם את המתיחה המוזרה מנחל הקישון דרך רמת אברהם, אבל מצד שני הוציאו להם מתוך הקריה ויפה נוף... אז פיפטי פיפטי
אבל ברובם גרים קרוב יותר ללוי אשכול ולא בקצוות האחרים של הקריהחלק גדול מהנוסעים מבית שמש לערד הם תושבי הקריה ויפה נוף, - המעוז של חסידי גור - שמשתמשים המון בקו הזה.
זה בדיוק מה שכתבתיחלק גדול מהנוסעים מבית שמש לערד הם תושבי הקריה ויפה נוף, - המעוז של חסידי גור - שמשתמשים המון בקו הזה.
איזה כוח יש למכתב הזה?עיריית בית שמש קוראת להפסקת ההתקשרות עם חברת "תנופה"
לאחר סיוט מתמשך של כשנתיים בו תושבי העיר סובלים משירות גרוע של חברת תנופה בעיר ולאחר פעילות מאומצת של חבר המועצה וממונה התחבורה הרב אברהם פרנקל לאור הפניות הרבות שהופנו אליו בענין החברה, מנכל העירייה אוהד שגב הוציא מכתב למנכל משרד התחבורה ובו הוא ביקש את סיום ההתקשרות עם החברה.
ממונה התחבורה חבר מועצת העיר הרב אברהם פרנקל מסר כי: "הסבל מטורף שעוברים התושבים באופן יומיומי אותו אני שומע, חווה ועד לאין ספור פניות של תושבים על איחורים ללימודים ולעבודה ואף פיטורים, הפסדים של תורים ואירועים משפחתיים חשובים. ולאחר אינסוף בקשות ופניות לחברה שלא נענו וכן פניות רבות למשרד התחבורה, החלטתי יחד עם מנכל העיריה לצאת בקריאה נחרצת למנכל משרד התחבורה שבו אנו דורשים את סיום ההתקשרות עם החברה, כי לתושבי בית שמש לא מגיע לסבול והם ראויים לשירות תחבורה אמין נוח ויעיל."
עיריית בית שמש קוראת להפסקת ההתקשרות עם חברת "תנופה"
לאחר סיוט מתמשך של כשנתיים בו תושבי העיר סובלים משירות גרוע של חברת תנופה בעיר ולאחר פעילות מאומצת של חבר המועצה וממונה התחבורה הרב אברהם פרנקל לאור הפניות הרבות שהופנו אליו בענין החברה, מנכל העירייה אוהד שגב הוציא מכתב למנכל משרד התחבורה ובו הוא ביקש את סיום ההתקשרות עם החברה.
ממונה התחבורה חבר מועצת העיר הרב אברהם פרנקל מסר כי: "הסבל מטורף שעוברים התושבים באופן יומיומי אותו אני שומע, חווה ועד לאין ספור פניות של תושבים על איחורים ללימודים ולעבודה ואף פיטורים, הפסדים של תורים ואירועים משפחתיים חשובים. ולאחר אינסוף בקשות ופניות לחברה שלא נענו וכן פניות רבות למשרד התחבורה, החלטתי יחד עם מנכל העיריה לצאת בקריאה נחרצת למנכל משרד התחבורה שבו אנו דורשים את סיום ההתקשרות עם החברה, כי לתושבי בית שמש לא מגיע לסבול והם ראויים לשירות תחבורה אמין נוח ויעיל."
עירית אריאל דורשת להחליף את תנופה בעיר
נ.ב. היא לא העיריה הראשונה שמנסה לעשות זאת ו'מגלה' פתאום שזה לא בסמכותה וביכולתיה. האם כאן זה שונה לאור המשבר החמור של תנופה? לא חושב.
בפגישת 'חירום' שהתקיימה אתמול בעירית אריאל עם השרה מירי רגב הוחלט על.. הקמת צוות משותף לפיקוח יומי על ביצועי החברה ופיתרון בעיות אונליין
האם זה לא פשוט מה שכבר כתבו כאן: צריך שני מסופי אוטובוסים חדישים נגישים ונוחים. אחד בצפון (באיזור הקריה) ואחד בדרום (היכן שקיים עכשיו). קווים בין עירוניים יצאו משם בלבד! ובכל שכונה יהיו קווים ייחודיים רק לה לעבר 2 מסופים אלו בתדירות רציפה! בנוסף יהיו קווים עירוניים בין שכונות וקווי תגבור בלבד רק בתוך השכונה בשעות העומס לתלמידות בתי הספר/סמינר. זה נראה כל כך פשוט גם תכנונית וגם אסטרטגית.צריך לעשות יותר קווים בין עירוניים ישירים מרמה ד' בלי שצריכים לעשות סיבובים בכל בית שמש
אם זה מיועד חליציאה מהעיר אז חשוב שהן יהיו ביציאה או צמוד אל היציאה (ושהקווים יתחילו 5 תחנות קודם וזה יהיה התחנה האחרונה שלהם1. בינעירוניים רק מהמסופים ישירות ליציאה מהעיר. למשל קו 680 לב"ב מהצפון וקו 690 לב"ב מהדרום.
מה רע בביתר? בביתר יש תחנה מרכזית שמספרו 60152, היא מוגדרת 'מרכזית' מכיוון שכל האוטובוסים חולפים בוקווים רציפים מכל שכונה למסופים (אפס המתנה)
מתכונן 1. ברחוב הרב מנחם פורוש 2. בצפון, ברחוב יגאל אלון ליד חפציבה, המסוף הקיים מיועד להקמת בית חולים אקדמאיהאם זה לא פשוט מה שכבר כתבו כאן: צריך שני מסופי אוטובוסים חדישים נגישים ונוחים.
כך שכשנדפקים עם אוטובוסים שלא מגיעים, נדפקים פעמייםקווים בין עירוניים יצאו משם בלבד!
קו חדש צריך לבקש במשרד התחבורה, נכון לעכשיו עקב הקיצוצים במשק בעקבות המלחמה אין תוספות קווים חדשים, יש תוספת פיצית עליה כבר רבים הרבה.יש מושג למישהו איך אני יכול לבקש שיוסיפו קו חדש או תחנה חדשה וזה יקרה בפועל ?
כי ביקשתי כבר למשרד התחבורה ולא יצא מזה כלום
וגם אם זה לא עולה כסף צריך שישתחשק למשרד התחבורה להתאמץ, וזה לא המצב כעת.קו חדש צריך לבקש במשרד התחבורה, נכון לעכשיו עקב הקיצוצים במשק בעקבות המלחמה אין תוספות קווים חדשים, יש תוספת פיצית עליה כבר רבים הרבה.
תחנה חדשה צריך לבקש ברשות המקומית, הם המוסמכים להחליט איפה לשים דגל ואיפה לא.
תחנה נוספת בקו קיים צריך לבקש במשרד התחבורה.
בשביל שזה יקרה צריך שלא רק מישהו אחד יבקש את זה, זה צריך להיות דרישה של הרבה, לכן צריך בשביל זה גל משמעותי של בקשות (במשרד התחבורה, בעירייה יכול להיות שמספיק מקושר אחד...).
בנוסף נכון לעכשיו בגלל המגבלות צריך שזה גם לא יעלה כסף לאוצר, כלומר שזה לא יוסיף עוד קילומטראז' למסלול הנסיעה.
בהצלחה
@מנוי פרימיום , שמעת על הבאג של היעלמות מהרדאר?מי יכול לעזור על קו 12 מרמת אברהם שלא מעודכן בקל קו ותמיד אומרים שהוא יגיע עוד פחות מדקה?
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים