שיתוף מקודם למה החרדים מקבלים פחות קצבאות מביטוח לאומי?

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
משהו לא מובן פה, יש במדינה כמה גופים שרשאים לחקור אנשים
עד כמה שידוע לי התקשורת היא לא אחת מהם!
לא הובנתי,
בגלל שהתקשורת עושה תחקיר, והם הביאו את המסקנות לביטו''ל,
הביטו''ל צריך להגיב לתחקיר,
הביטו''ל עושה חקירות.
 
הזמינו את שכנים שלי לחקירה, והיו שם עוד 10 משפחות חרדיות,
וזה מה שאמרו להם- שבתקשורת יוצאים בתחקיר וכו'
מי זה שאמר להם
בביטוח לאומי זה מה שאמרו להם?
 
מי זה שאמר להם
בביטוח לאומי זה מה שאמרו להם?
אכן,
כששאלו אותם למה אתם נופלים על החרדים, הרי הערבים מקבלים פי מיליון ובאמת משקרים בלי להתבלבל,
הם ענו הולך לצאת עכשיו תחקיר על המאכערים החרדים.
 
ציטוט מתוך ההודעה הרשמית של ביטוח לאומי בפרשיית הכדורגלנים

מבין הממצאים עולה התכתבויות בהם עורך הדין אומר לשחקנים משפטים כגון: "אם לא החרדים והערבים אנחנו נפיל את הביטוח הלאומי" והשחקן משיב: "צודק"

ובוסף יטענו שהחרדים הם אלו שגונבים
שימו לב שלפי ממצאי החקירה קבוצות הכדורגל עצמם כולל השופטים היו מעורבות בהונאה, ולא מדובר באיזה שחקן בודד שסרח
 
ציטוט מתוך ההודעה הרשמית של ביטוח לאומי בפרשיית הכדורגלנים

מבין הממצאים עולה התכתבויות בהם עורך הדין אומר לשחקנים משפטים כגון: "אם לא החרדים והערבים אנחנו נפיל את הביטוח הלאומי" והשחקן משיב: "צודק"

מה פירוש המשפט הזה? לא הבנתי.
 
מה פירוש המשפט הזה? לא הבנתי.
הרבה טוענים שביטוח לאומי הולך לפשוט רגל/לקרוס בערך בשנת 2036, בגלל שהחל משנת 2023 ההוצאות גדולות מההכנסות.
אז העו"ד אמר להם שגם בלי החרדים והערבים שגונבים את הביטוח הלאומי, זה יקרה בגללנו.
 
אכן,
כששאלו אותם למה אתם נופלים על החרדים, הרי הערבים מקבלים פי מיליון ובאמת משקרים בלי להתבלבל,
הם ענו הולך לצאת עכשיו תחקיר על המאכערים החרדים.
יכול להיות שהם התכוונו שבעקבות התחקיר על הכדורגלנים הם התחילו לעשות חקירות מקיפות ולכן מזמנים לחקירה הורים לילדים שמקבלים קצבאות נכות, כי אני רואה שאין שום תחקיר שפורסם עכשיו על החרדים.
 
יכול להיות שהם התכוונו שבעקבות התחקיר על הכדורגלנים הם התחילו לעשות חקירות מקיפות ולכן מזמנים לחקירה הורים לילדים שמקבלים קצבאות נכות, כי אני רואה שאין שום תחקיר שפורסם עכשיו על החרדים.
זה עדיין לא פורסם.
קודם עושים תחקיר ותונים לביטוח לאומי להגיב ורק אח"כ מפרסמים
 
קיבלתי חלק מכתבה אולי זה קשור?,

בכלאופן זהירות רבה, מקליטים ומנסים להפיל אנשים טובים.
 
קיבלתי חלק מכתבה אולי זה קשור?,

בכלאופן זהירות רבה, מקליטים ומנסים להפיל אנשים טובים.
אם מדובר במשהו שכבר העלו כאן בפרוג בקישור הזה
לא ראיתי שם התייחסות לנושא ביטוח לאומי.

ואגב, אין שם שום הוכחה לכך שהציבור החרדי מקבל כספים שלא ביושר יותר ממגזרים אחרים.
כאלו שמקבלים שלא ביושר יש בכל המגזרים ללא יוצא מהכלל (עקבו כמה שבועות אחרי ההודעות לעיתונות של המשטרה/רשות המיסים)
ולפחות לפי הנתונים שאני מכיר, לא בקצבאות נכות וככל הנראה גם בתחומים אחרים, אין שינוי משמעותי באחוז ההונאות בין המגזר החרדי למגזר הכללי.
אם כבר ההפך בציבור החרדי אין הרבה הונאות באופן יחסי
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום לכולם,

אחרי שהסתכלתי בכמה אשכולות פה בפרוג, ובמקומות אחרים,

שמתי לב , שיש מאוד חסר בתחום של הפרעות קשב למבוגרים .

משום מה אצל הילדים כל התחום הרבה יותר נפוץ ומוכר, ויש הרבה יותר מענה.

התחום של הפרעת קשב למבוגרים אמנם בשנים האחרונות הרבה יותר מדובר , אבל עדיין יש הרבה מאוד חסר במידע , בניסיון, ובהכרות עם הענין( גם בציבור הכללי , אבל הרבה יותר בציבור החרדי)

לכן ראיתי לנכון לפתוח אשכול בנושא.
אשמח מכל מי שקשור לתחום במישרין או בעקיפין שירשום פה:

* תרופות חדשות שנכנסו לסל התרופות בתחום הפרעת הקשב.
*חידושים בתחום התרופות, השפעתם, תופעות לוואי שאלות בנושא וכד'.
* טיפול על ידי אימון אישי למבוגרים עם קשב-
אשמח מאוד לשמוע ממי שמכיר , התנסה ויודע.
סוגי טיפול, מטפלים מומלצים,( שימו לב רק לתחום הספציפי הזה , לא מטפלים לילדים)
ובכלל חוות דעתכם על התחום של הטיפול הלא תרופתי והטיפולי בתחום הזה.

ובעזרת השם, שיהיה האשכול הזה לסיוע ותועלת לכל הצריכים לכך!!!
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!


כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.


עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
אחד הדברים ששנואים עליי זה להיכנס לאתרים ולראות שבמקום אייקונים יש אימוג'ים
אני לא מתכוון לאייקון אימוג'י אלא לאימוג'י אימוג'י...
זה הכי AI שיש, לא נקי, לא מקצועי ולא יפה
יש ספריות חינמיות ויפות של אייקונים מגניבים ויפים
ניתן ליצור עם גמיני 3.1פרו SVG שכוללים הנפשה ואינטרקציה

דוגמה לזה זה הסיר שמופיע בסוף האתר https://hamitbach.me/home
1774525478443.png
הכולל מעקב אחרי העכבר, פתיחת מכסה בלחיצה ויציאת אדים

למי שכבר משתמש באימוג'ים - אימוג'ים מונפשים של גוגל

אז תעשו טובה לעצמכם ובכל פעם שאתם בונים אתר אל תשתמשו באימוג'ים (אא"כ זה חלק מהטקסט), תשתמשו באייקונים והאתר שלכם כבר יראה יפה יותר

נ.ב. אחת הבעיות הגדולות באימוג'ים זה שאימוג'י מוצג בכל מערכת לפי ברירת המחדל של המערכת (אפל, ווינדוס 10 - מכוער, ווינדוס 11 - תלת מימד, גוגל, ועוד. ניתן להתקין ספרית אימוג'ים כך שתציג את האימוגים האלו בכל מערכת)

בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הורים לילדים המקבלים קצבת ילד נכה, הילד חוגג 18 במזל טוב?
שימו לב! המעבר לקצבת מבוגר היא האתגר האמיתי בביטוח הלאומי! קבלו את המדריך המעשי איך לא לאבד את הקצבה.


שלום לכולם כאן עוה״ד שרונה תגר :)
בעקבות ההצלחה של מיזם "חודש הזכויות" בשיתוף מערכת פרוג – החלטנו החודש להכין לכם מדריך מעשי קצר העוסק במעבר מקצבת ילד נכה לקצבת מבוגר.

ממה צריך להיזהר?, אילו מסמכים צריך להכין? מתי כדאי לגשת לוועדה? ועוד ועוד.

כעו״ד המתמחה בתביעות ביטוח לאומי למעלה מעשרים שנה, אני לצערי מודעת לעובדה שמשפחות רבות מאבדות את הקצבה לה הם זכאים כאשר הילד מגיע לגיל 18 , מתוך חוסר מודעות לשוני בבחינת הנכות בין גיל הילדות לגיל הבגרות.

התוצאה היא שמשפחות רבות, שגם ככה קשה להן, מפסידות עזרה כלכלית קריטית שמגיעה להן על פי חוק! במקרים רבים ההפסד משמעותי משום שבקטגוריית המבוגרים מדובר בסכומים הרבה יותר גבוהים שיכולים להגיע לאלפי שקלים לחודש.

הורים רבים בטוחים שאם הילד קיבל קצבת ילד נכה לאורך השנים- המעבר לקצבת נכות כללית היא אוטומטית והאמת היא שזה לא ממש כך. בגיל 18 החוקים משתנים לא מסתכלים רק על האבחנה, אלא על היכולות של הילד שלכם לעבוד ולהשתכר.

הזהרו!! אל תגיעו לוועדה בידיים ריקות: ודאו שיש לכם מסמכים עדכניים שמאשררים אבחנה וטיפול תרופתי וכוללים התייחסות ספציפית להשפעה על התפקוד.

חשוב מאוד!!
הוועדה בודקת החל מגיל 18 את כושר ההשתכרות. יש להראות איך הנכות משפיעה על היכולת להחזיק עבודה, להבין סיטואציות חברתיות, לעמוד בזמנים, לקבל הוראות, לעבוד בצוות, וכו.


ידע שווה המון, במקרה הזה הוא שווה כסף. המון כסף.

המטרה שלי היא לעשות סדר ולתת מענה אמיתי ומקצועי.
אני מזמינה אתכם לשאול ולהתייעץ איתי כאן בשרשור על כל מקרה ולברר סוגיות בנושא המעבר מקצבת ילד נכה לקצבת מבוגר בביטוח הלאומי.
אני וצוות המשרד שלי נשתדל לענות בהקדם ובמקצועיות כדי לתת לכם את התשובות הכי מדויקות. כדי שלא תלכו את המסע הזה לבד.

מעדיפים לשאול ולהתייעץ בצורה ישירה ודיסקרטית?

שלחו לי הודעה פרטית ל
וואטסאפ , אפשר גם להתקשר לנייד: 058-7314000
ואפשר גם לשלוח: לשלוח: למייל

לשימושכם :
כדי שלא תפספסו חידושים בחוק ובתקנות שיכולים לזכות או להגדיל את הקצבה שלכם, אני ממליצה להירשם לרשימת העדכונים שלי. זה לוקח דקה ויכול להשתלם לכם מאוד בעתיד.
להרשמה: לחצו כאן

1770698368153.png
בס"ד

הורים לילד נכה – אתם בטוחים שאתם מקבלים מקסימום קצבה? המדריך המלא לזכאות בביטוח הלאומי
שלום לכולם כאן עוה״ד שרונה תגר :)

בעקבות ההצלחה של מיזם "חודש הזכויות" בשיתוף מערכת פרוג – אנחנו ממשיכים להביא לכם מידע שימושי והפעם איך אפשר להביא את קצבת ילד נכה למקסימום.

כעו״ד המתמחה בתביעות ביטוח לאומי למעלה מעשרים שנה, אני לצערי מודעת לעובדה שמשפחות רבות לא מקבלות את המקסימום. אצל רוב ההורים קיים חוסר מודעות לכל מה שמסתתר בתקנות ילד נכה, שהן עולם ומלואו, ולשינויים התכופים בתקנות ובפרשנות הפסיקה של בתי הדין.

גם כאן התוצאה היא שמשפחות רבות מפסידות עזרה כלכלית קריטית שמגיעה להן על פי חוק! במקרים רבים מדובר בסכומים הרבה יותר גבוהים שיכולים להגיע לאלפי שקלים לחודש.

אז כמו שכבר אמרנו ידע שווה המון, במקרה הזה הוא שווה כסף. המון כסף.

המטרה שלי היא לעשות סדר ולתת מענה אמיתי ומקצועי.

אני מזמינה אתכם לשאול ולהתייעץ איתי כאן בשרשור על כל מקרה ולברר סוגיות בנושאים של קבלת והגדלת קצבת ילד נכה בביטוח הלאומי.

אני וצוות המשרד שלי נשתדל לענות בהקדם ובמקצועיות כדי לתת לכם את התשובות הכי מדויקות. כדי שלא תלכו את המסע הזה לבד.

מעדיפים לשאול ולהתייעץ בצורה ישירה ודיסקרטית?
שלחו לי הודעה פרטית ל
וואטסאפ , אפשר גם להתקשר לנייד: 058-7314000
ואפשר גם לשלוח: לשלוח: למייל

לשימושכם :
כדי שלא תפספסו חידושים בחוק ובתקנות שיכולים לזכות או להגדיל את הקצבה שלכם, אני ממליצה להירשם לרשימת העדכונים שלי. זה לוקח דקה ויכול להשתלם לכם מאוד בעתיד.
להרשמה: לחצו כאן
מידע המופיע במאמר/עמוד זה אינו מהווה ייעוץ משפטי/רפואי ו/או תחליף לייעוץ משפטי/רפואי ו/או לכל ייעוץ מסוג שהוא, וכן אינו מהווה טיפול משפטי/רפואי ו/או תחליף לטיפול משפטי/רפואי מקצועי או אחר.
מישהו בסביבתכם מתמודד עם קושי רפואי או נפשי?
בואו נדאג שהוא יקבל את הכסף המגיע לו על פי חוק מהביטוח הלאומי!

שלום לכולם:) כאן עוה״ד שרונה תגר.
תודה למערכת פרוג על מיזם 'חודש הזכויות' – במהלכו ננסה לעזור לכמה שיותר משפחות להשיג את הזכויות המקסימליות שמגיעות להן מהביטוח הלאומי.

כעו״ד המתמחה בתביעות ביטוח לאומי למעלה מעשרים שנה, אני לצערי מודעת לעובדה שמתמודדים רבים אינם ממצים את זכויותיהם בביטוח הלאומי .
למה? או בגלל חוסר ידיעה והיכרות עם הנושא, או פחד מהבירוקרטיה או מניסיון לא מוצלח של דחיה בעבר, ואפילו מחוסר זמן.

התוצאה היא שאנשים יקרים, שגם ככה קשה להם, מפסידים עזרה כלכלית קריטית שמגיעה להם על פי חוק! חלקם אפילו לא יודעים שמגיעה להם קצבה כי הם חושבים שהמקרה שלהם קל וזניח או לא חשוב מספיק ואין עליו קצבה. בנוסף אני פוגשת המון אנשים שבטוחים שהם מקבלים את המקסימום, אבל בפועל מגיע להם הרבה יותר!

ידע שווה המון, במקרה הזה הוא שווה כסף. המון כסף.

המטרה שלי היא לעשות סדר ולתת מענה אמיתי ומקצועי.
אני מזמינה אתכם לשאול ולהתייעץ איתי כאן בשרשור על כל מקרה ולברר סוגיות בנושאי קצבאות נכות של ילדים ומבוגרים בביטוח הלאומי.
אני וצוות המשרד שלי נשתדל לענות בהקדם ובמקצועיות כדי לתת לכם את התשובות הכי מדויקות. כדי שלא תלכו את המסע הזה לבד.

מעדיפים לשאול ולהתייעץ בצורה ישירה ודיסקרטית?

שלחו לי הודעה פרטית ל
וואטסאפ , אפשר גם להתקשר לנייד: 058-7314000
ואפשר גם לשלוח: לשלוח: למייל

לשימושכם :):
כדי שלא תפספסו חידושים בחוק ובתקנות שיכולים לזכות או להגדיל את הקצבה שלכם, אני ממליצה להירשם לרשימת העדכונים שלי. זה לוקח דקה ויכול להשתלם לכם מאוד בעתיד.
להרשמה: לחצו כאן

1767775070352.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה