כבישים כביש 446 - כביש גישה יחיד למודיעין עילית

זה המסלול רק לשים לב ל2 בעיות שיכולות להיות 1.לפעמים המחסום נעול ואז אין איך לצאת 2.יש קטע שהוא משובש מעט חזק ולכן רכב נמוך יכול להיות בעיה ( אני עשיתי את זה עם דייהטו סיריון)
אם אני מבין נכון אז זה פתרון רק לחזור - לפנות ימינה אחרי המחסום עד גרין פארק, אבל לצאת מק"ס זה לא פתרון עדיין כי אין איך להתחבר מהמחסום ל443 לכיוון ירושלים?
איפה המחסום נמצא?
 
אם אני מבין נכון אז זה פתרון רק לחזור - לפנות ימינה אחרי המחסום עד גרין פארק, אבל לצאת מק"ס זה לא פתרון עדיין כי אין איך להתחבר מהמחסום ל443 לכיוון ירושלים?
איפה המחסום נמצא?
אפשר גם לצאת לכיון ב"ב או מודיעין (כש446 עמוס זה יכול לצאת יותר מהר)
 
אז אני כותב את זה שוב:
לדעתי,
כביש רחב בעל 6 נתיבים אמור להספיק לעיר בשפע


בתקווה שזה יטופל במהירות האפשרית
ובזה יושקעו כל האנרגיות
בגדול כן.
אבל מה עושים ביום שיש הפגנות? (קורה בארץ שלנו)
ואז אין לך אפשרות לצאת.

מה קורה אם חלילה מתרחשת תאונה קטלנית?
אין נסיעה לכיוון צד אחד לפחות.

בקורונוה בערים שהיו בהם יותר מיציאה אחת לא הייתה משטרה בכל היציאות, מאידך בערים שהיתה בהם רק יציאה אחת, המשטרה דגרה עליהם.

מה עושים בזמן שרוצים לעשות עבודות בכביש?

אז אולי כל אחד בפני עצמו לא שיקול, אבל כל הדברים יחדיו ועוד שלא כתבתי ראוים למחשבה נוספת.
 
ובניית כבישים בכל הארץ לוקחת המון זמן, לא רק 446.
זה ממש לא נכון-
כביש 60 בין ביתר לאלעזר- קטע יותר ארוך- ומתקדם כמו שצריך
את הכביש המוביל לביתר סיימו בפחות משנה -הרחבה
ברור שזה אפשרי לביצוע בפחות מ3-4 שנים... כמו שלוקח למודיעין עילית
ובאופן בלתי מתואם גם עבודת תשתית בכביש פצפון בתוך מודיעין עילית לוקחת זמן דומה
 
כביש 60 בין ביתר לאלעזר- קטע יותר ארוך- ומתקדם כמו שצריך
את הכביש המוביל לביתר סיימו בפחות משנה -הרחבה
לגבי כביש 60-הוא לא מגיע לביתר, ולא ברור על איזה קטע מדובר.
הכביש המוביל לביתר הוא כביש 375 ותתפלא לשמוע אבל רוחבו הוא נתיב אחד בלבד לכל כיוון (עוד מעט הולכים להרחיב ל2 נתיבים בלבד לכל כיוון, וגם זה ייקח כמה שנים).
אם אתה מדבר על כביש המנהרות (וגם הקטע הדרומי), זה כביש שמשרת את כל גוש עציון חברון וכו' וכמובן גם ביתר (הרבה יותר מהמשתמשים בכביש 446), וגם כביש המנהרות לקח כמה שנים, וגם הוא רק 2 נתיבים לכל כיוון. לעומת 446 עם 3 נתיבים לכל כיוון בשביל פחות אנשים.
אחרי שירחיבו את 446 ל6 נתיבים אז חוץ מזה שיהיו הרבה הרבה פחות תאונות, גם אם יהיו ח"ו תאונות זה לא יחסום את כל הכביש אלא מזיזים את הרכבים הצידה וזה חוסם נתיב אחד מקסימום שני נתיבים.
 
לגבי כביש 60-הוא לא מגיע לביתר, ולא ברור על איזה קטע מדובר.
הכביש המוביל לביתר הוא כביש 375 ותתפלא לשמוע אבל רוחבו הוא נתיב אחד בלבד לכל כיוון (עוד מעט הולכים להרחיב ל2 נתיבים בלבד לכל כיוון, וגם זה ייקח כמה שנים).
אם אתה מדבר על כביש המנהרות (וגם הקטע הדרומי), זה כביש שמשרת את כל גוש עציון חברון וכו' וכמובן גם ביתר (הרבה יותר מהמשתמשים בכביש 446), וגם כביש המנהרות לקח כמה שנים, וגם הוא רק 2 נתיבים לכל כיוון. לעומת 446 עם 3 נתיבים לכל כיוון בשביל פחות אנשים.
אחרי שירחיבו את 446 ל6 נתיבים אז חוץ מזה שיהיו הרבה הרבה פחות תאונות, גם אם יהיו ח"ו תאונות זה לא יחסום את כל הכביש אלא מזיזים את הרכבים הצידה וזה חוסם נתיב אחד מקסימום שני נתיבים.
אני מדברת על שני דברים:
1. כביש 60 אחרי צומת ביתר עד אלעזר- כעת בהרחבה בקצב מדהים- חלקו סלול ומוכן וממתין לשאר החלקים- נראה לי חולק לשלושה זכיינים
2. מצומת ביתר עד ביתר- היה חלק אחד שהורחב לשני נתיבים בעבודה מהירה וחלקה

ענין של תכנון ורצון והקצאת משאבים נכונה
 
ממש לא נכון חבוב
בבקשה הנה תמונה של כביש 375 בין ביתר לירושלים נתיב אחד לכל כיוון
1754843076610.png

וכן בצד השני
1754843050755.png
 
אני מדברת על שני דברים:
1. כביש 60 אחרי צומת ביתר עד אלעזר- כעת בהרחבה בקצב מדהים- חלקו סלול ומוכן וממתין לשאר החלקים- נראה לי חולק לשלושה זכיינים
2. מצומת ביתר עד ביתר- היה חלק אחד שהורחב לשני נתיבים בעבודה מהירה וחלקה

ענין של תכנון ורצון והקצאת משאבים נכונה
כתבתי כבר, אין 'צומת ביתר' בכביש 60 (אולי צומת מיתר?-ליד באר שבע).
אם הכוונה לצומת אל חאדר עד אלעזר אז נשמח לשמוע כמה זמן בדיוק זה קצב מדהים, כי גם על כביש 446 אפשר להגיד שהוא מתקדם בקצב מדהים.
מצומת אל חאדר עד ביתר יש רק נתיב אחד לכל כיוון כמו בתמונות לעיל.
 
לכל אלו שכתבו שאין סבלנות לתושבי מו"ע, הם פשוט לא מבינים את האירוע, התושבים מתמודדים כבר 5 שנים יום יום בבוקר ואחרי צהריים עם שעות על גבי שעות של פקקים, אז מה אתם אומרים שבביתר גם לקח כמה שנים בכביש המנהרות, אבל הבעיה כאן הוא ש 4 שנים שיבשו את האיזור ורק לפני שנה התחילו לעבוד ויש עוד זמן, כך שהסבלנות אבד בין פקק לפקק.
וחוצמיזה ביתר זה סיטואציה אחרת לגמרי, יש עוד יציאה נורמלית לכיוון אחר, חצי ביתר נוסעת לכתחילה לכיוון זה,
ואין כ"כ הרבה תושבים ונוסעים כמו ב 446.
דרך אגב בצומת אל חאדר יש כבר 3 נתיבים כל צד אח"כ זה מצטמצם ל 2 אח"כ צד אחד 2 ובאמצע הכביש זה הופך בחזרה לנתיב 1 ויש שם עבודות די מהירות, והתמונות כבר מזמן לא מעודכנות.
 
חדשות משמעותיות ביותר -
שדרוג כביש 443 יוצא לדרך, כולל מיחלוף של צומת שילת!
עוד לא פורסם תכנית המחלף, ומעניין לבדוק מה לגבי החיבור לכביש 4431 במסגרת התכנית

במסגרת התכנית יבוצע מחלוף של שישה צמתים קיימים (מצפה מודיעים, מחנה אדם, נאות קדומים, אזור תעשייה מודיעין, צומת שילת וצומת מכבים-רעות), יתווספו נתיבי נסיעה, יוקם חניון אוטובוסים בצומת שילת, וייבנו שני מעברים אקולוגיים לשמירה על רציפות סביבתית.

 
ממתי התמונה הנ"ל, והאם היא רלוונטית?
דרך אגב בצומת אל חאדר לכיוון ביתר יש כבר 3 נתיבים כל צד אח"כ זה מצטמצם ל 2 אח"כ צד אחד 2 ובאמצע הכביש זה הופך בחזרה לנתיב 1 ויש שם עבודות די מהירות, והתמונות כבר מזמן לא מעודכנות.
 
ומעניין לבדוק מה לגבי החיבור לכביש 4431 במסגרת התכנית
החיבור לכביש החדש מופיע בתכנית כעובדה מוגמרת, אך לא מופיע תכנית הנדסית לחיבור לכביש
IMG_20250811_232631.jpg

וזה לוחות הזמנים:


Screenshot_2025-08-11-21-16-03-978-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
 

קבצים מצורפים

  • 443.pdf
    16 MB · צפיות: 12
אני לא מבין זה אמור להיות נח ליסוע ישר בגשר? ועוד להשאיר רמזורים.
אני מבין שאין שם כ"כ מקום אבל באמת לא מצאו פתרון אחר?
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

מאמצים את מודל בית שמש ( תנופה )
א. כאשר אוטובוס לא יצא /איחר /דילג - מתקשרים ל"קו ישיר"
הקשה שלוקחת דקה וקנסת את קווים במס 023137999
ב. כאשר יש צורך בעקבות אירועים מסוימים ניתן לתבוע ת"ק ( כאן לא הנושא להרחיב - יש נושא בשביל ת"ק )
ג. בואו נאמץ את שיטת בית שמש מרגע זה ואילך
לאחר תלונה לקווים ( מיקודרך ) ומשרד התחבורה - שולחים מייל ל שרת התחבורה ולמנכ"ל המשרד --- / ולמנהלת לשכה ר"ע מ"ע /רמט ר"ע / מנהלת קשרי ממשל בלשכה - ר"ע מ"ע הרב גוטרמן /מנכ"ל העייריה / אגף פניות ציבור בכדי שיוציאו מכתב כמו עיירית בית שמש
ולכתוב מספר רב של תלונות אשר הגשת בתקופה האחרונה כגון 10 פעמים אי יציאה 5 איחור משמועתי 20 דילוג - התנהגות נהג וכו
ואני מדגיש לא לשלוח מייל לנ"ל על כל דבר קטן אלא במצטבר בלבד - ולהכניס בגוף המייל את דף הרעיון של חבר מועצת העיר ב"ש נמצא בנושא בית שמש (תנופה )
ד. וכן חשוב לתעד כל אירוע באשר הוא - ואם יש אנשים אשר מתעדים שיפנו אלי בפרטי
ה.בהקשר לתלונות על האתר של משרד התחבורה להגשת התלונות החדש בגלל הכוכבית של הלוחית רישוי ממשרד מבקר המדינה
אשר שוחחו איתי היום דקות ארוכות נאמר שהנושא בטיפול המשרד בגלל המון פניות אשר הגיעו ממכם - תמשיכו כך
פרק 1

שעת בוקר מאוחרת בביהכנ"ס בבית טובי הארץ של מדינת וואס הערצאך, ראה"מ ר' משה זוכמיר ישב על מקומו בעודו מעיין בספר "חק לישראל" המבואר.

"אוף", שוב חט"ה (חבר טובי הארץ) מר אפרים מגהו'ל ממפלגת "מורשת מזרח" לא הסכים לוותר על אמירת תחנון למרות ההילולא של הרה"ק ר' זונדל מפולרוואי זי"ע, "מה, הוא לא מבין שלא אומרים תחנון בהילולא" חייבים לערב את "משמר בית דין" בנושא כדי שיתנו לו דו"ח, הרהר לעצמו תוך כדי המהום כמה הברות לא ברורות.

הוא קם ממקומו והתחיל לחלוץ את תפיליו, "רגע הפלאפון שלי רוטט" צקצק, הוא הביט לעבר המסך של המכשיר המאושר ע"י ועדת הרבנים.

"מה שר האוצר ר' זבולון גינצבורגר רוצה ממני על הבוקר?", חשב לעצמו בעודו תוקע את המכשיר בין כתפו השמאלי לאוזנו, כן ר' זבולון מה הענין? שאל.

"מה, המליאה של טובי הארץ מחכה לי", מתי קבעו את המושב הזה?, טוב, אני מגיע אני כבר אתנצל על האיחור.

הוא השאיר את תיק התפילין על השולחן ורץ לעבר אולם המליאה, בדרכו עצר ב"ירושלימער מזנון" המיועד לחברי טובי הארץ, "תכניסו לי למליאה צלחת קוגל ירושלמי בתוספת מלפפון חמוץ ובועבעס" צעק לעבר אחד המוכרים, והמשיך בדרכו למקומו בשולחן הממשלה במליאה.

בהיכנסו לעבר מקומו ראה מזוית עיניו את חט"ה יענקל צוכמאכער ממפלגת "מאה שערים" ישוב על מקומו עטור בטלית ותפילין מתפלל בדביקות.

הוא סימן בידו לחברי משמר טובי הארץ שיוציאו אותו, "שוב הוא מתפלל במליאה כבר הזהרנו אותו שזה לא מקובל", נצטרך לדון על כך בועדת האתיקה, הרהר.

על מה הדיון?, שאל את יו"ר טובי הארץ ר' קלמיש גריצנבוים, "על חוק השולעם זוכער'ס" שהוגש ע"י חט"ה אבריימל ציגנבאום ממפלגת "הייליגער שבת" השיב, תכף נשמע אותו מסביר את פרטי החוק.

"מורי ורבותי" הרעים קולו של חט"ה אבריימל ציגנבאום ברחבי המליאה,

ברשות ראה"מ שרי הממשלה וידידי חברי טובי הארץ, האמת היא שלא הכנתי את עצמי לדבר אבל היות שהצעת החוק המדוברת היא שלי, לא הייתי מסוגל לשבת בחוסר מעש והוצרכתי להסביר מה מסתתר מאחורי חוק זה.

כולכם בוודאי מכירים את התחושה, לאחר סעודת ליל שבת כולל מאכלים מכל טוב הארץ עוד צריכים ללכת ולאחל מזל"ט בשמחת שולעם זוכער של אחד מהידידים, שם מכבדים אותכם בקופסאות מלאות ארבעס ובועבעס מיחדים במינם, ומכאן והלאה הגרון שלכם מלא צרבות בלתי פוסקות.

לכן לעניות דעתי צריך לעגן בחוק שכל בעל שמחה חייב לחלק לכל המעוניין כדור נגד צרבות ומי שלא יעשה כן יענש בחומרה "כי ככה זה לא יכול להמשיך!", סיים את דבריו בהחלטיות וירד מהדוכן.

"אל תאכלו את כל השטויות האלו ולא יהיה לכם צרבות, למה שכולם יצטרכו לשלם יותר בגללכם?", צרח לעברו חט"ה ראובן צמעודי ממפלגת "הבוכרים" שהביע את דעת המתנגדים לחוק.

היו"ר דפק עם פטיש העץ על השולחן והכריז "מי שבעד החוק בקריאה ראשונה שירים את ידו" בעודו מתחיל לספור את ידי החברים המושטות אל על, בעוד המתנגדים מנסים לעורר מהומות ומוצאים אחד אחרי השני מהאולם ע"י משמר טובי הארץ....
שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!


כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.


עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  1  פעמים
למעלה